Realme GT Neo 5, betaalbare opvouwbare telefoon, anderen getipt om in ontwikkeling te zijn: alle details

0

Realme Neo GT 5 wordt getipt om te lanceren als de volgende smartphone uit de GT Neo-serie van het bedrijf. Volgens details gedeeld door een tipgever die een senior Realme-manager citeert, is het bedrijf ook van plan om in de toekomst een betaalbare opvouwbare telefoon te lanceren. Realme wordt ook getipt om elk jaar twee nieuwe modellen te lanceren in de GT Neo-serie en zijn nummerreeks. Het bedrijf moet nog plannen aankondigen om de door de tipgever genoemde smartphones te lanceren, inclusief de vermeende betaalbare opvouwbare handset.

Tipster Sudhanshu Ambhore twitterde details van de plannen van het bedrijf om de Realme GT Neo 5 te lanceren als de volgende telefoon uit de Realme GT Neo-serie. Ambhore citeerde de vice-president van het bedrijf, Xu Qi Chase, die een foto deelde van de senior executive waarop tijdens een openbaar evenement lijkt te zijn geklikt.

Realme is van plan om vanaf nu elk jaar twee nummerreeksen en GT Neo-modellen uit te brengen, beweert de tipgever. Een model uit de nummerreeks zou halverwege het jaar kunnen worden uitgebracht, terwijl de tweede tegen het einde van het jaar zijn debuut zou maken.

Het bedrijf is ook van plan om elk jaar twee nieuwe telefoons uit de GT-serie toe te voegen, aldus de tipgever. Ondertussen zou het bedrijf ook werken aan een opvouwbare budgettelefoon, maar Ambhore heeft geen details verstrekt over de vermeende “budget” -handset.

Vouwmogelijkheden zijn beperkt gebleven tot vlaggenschipmodellen van rivalen zoals Samsung, Oppo en Motorola. Dit zou kunnen veranderen met de vermeende betaalbare opvouwbare telefoon waar het bedrijf aan zou werken.

Realme heeft onlangs de modellen Realme 10 Pro en Realme 10 Pro + gelanceerd, die werden bekroond door een hoofdcamera van 108 megapixels in China. Het bedrijf heeft laten doorschemeren dat de smartphones binnenkort hun debuut in India zouden kunnen maken.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Mede-oprichter van Zomato Mohit Gupta stapt uit bedrijf

Aanbevolen video van de dag

Lenovo Tab P11 Pro: geraakt of gemist?

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.