PS5 India 11 november Restock: PlayStation 5, PS5 Digital Edition Horizon Forbidden West-bundels vooraf bestellen

0

De nieuwe voorraad van PS5 in november, de eerste sinds de recente prijsstijging, is hier. Vandaag om 12.00 uur ‘s middags zijn beide varianten van Sony’s ongrijpbare next-gen console – de Rs. 54.990 met 4K Blu-ray uitgeruste PS5 en zijn Rs. 44.990 schijfloze tegenhanger PS5 Digital Edition – kan worden gereserveerd in India. Behalve dat ze, net als in augustus, alleen worden aangeboden in een bundel met Horizon Forbidden West, de PlayStation-exclusieve actie-RPG die in februari werd uitgebracht. Vreemd genoeg is er geen teken van een God of War Ragnarök-bundel – die in andere delen van de wereld wordt aangeboden – zelfs toen Sony India alles op alles zette om de nieuwe PlayStation-exclusieve actie-avonturengame deze week uit te brengen op beide PS4 en PS5.

Vanwege de stijging van de prijs van PS5 in India, wordt de PS5 Horizon Forbidden West-bundel op dezelfde manier beïnvloed. De HFW-bundel met de met 4K Blu-ray uitgeruste PS5 is met Rs omhooggeschoten. 5.000 tot Rs. 58.990, terwijl de Digital Edition HFW-bundel nu geprijsd is op Rs. 48.490, een stijging van Rs. 4.500 boven de prijzen van augustus. Op dit moment is dit helaas niet echt een besparing – u betaalt meer als er iets is. Horizon Forbidden West-bundel werd verdisconteerd tot Rs. 1.499 tijdens Amazon’s Great Indian Festival-uitverkoop, en Rs. 2.839 tijdens een PlayStation Store-uitverkoop in augustus en september. (Houd er rekening mee dat de PS4-versie gratis kan worden geüpgraded naar de PS5-variant.)

Toch kan het degenen die er nog niet in zijn geslaagd om een ​​PS5 te bemachtigen, niet schelen. Als je PlayStation 5- en PS5 Digital Edition Horizon Forbidden West-bundels online probeert te kopen, kun je dat doen op Amazon, Croma, e2z Store, Flipkart, Game Loot, Games The Shop, Reliance Digital, Sony Center en Vijay Sales. Je kunt ook gamewinkels bij jou in de buurt bekijken. Dat zijn soms betere schoten. Hoewel, zoals nu al meer dan een jaar het geval is, de grote zorg is of het je daadwerkelijk lukt om er een te kopen, gezien Sony India’s aanhoudende PS5-inventarisatieproblemen. De Xbox Series X van Microsoft – de grootste rivaal van de PS5 – doet het in dat opzicht nu veel beter, hoewel dat ook veel zegt over de respectieve vraag.

De PlayStation 5-aanvulling op 11 november is de 21e keer dat Sony’s vlaggenschipconsole beschikbaar wordt gesteld voor pre-order in India, sinds de lancering afgelopen februari. Zijn Blu-ray-verstoken broer PS5 Digital Edition deed het zelfs nog slechter, aangezien dit pas de 15e keer is dat geïnteresseerde kopers de kans hebben gehad om er een te pre-orderen. Dat is natuurlijk lang niet het enige gedoe bij het kopen van een PlayStation 5 in India. Keer op keer hebben mensen als Croma en Games The Shop laten zien dat ze de lading niet aankunnen. Zelfs Amazon heeft een paar keer problemen gehad. Bovendien staan ​​Croma, Flipkart en Reliance Digital er ook om bekend PS5-pre-orders te annuleren vanwege hun eigen technische uitdagingen.

En hoewel er al een tijdje geen beperkingen zijn op leveringen, gaat de Sony Center-website ShopAtSC verder met zijn COVID-19 standaardtekst: “We zijn van plan om uw toegewezen voorraden rond [25th November 2022] en verder – houd echter rekening met een vertraging in onze bezorgservices die kan worden beïnvloed als gevolg van regelgeving die wordt opgelegd door lockdown/avondklok op uw locaties. Verwacht dat de rest van de officiële PS5-online retailers – Amazon, Croma, e2z Store, Flipkart, GameLoot, Games The Shop, Reliance Digital en Vijay Sales – in overeenstemming zijn met de schattingen van Sony Center. Hoewel we soms hebben gezien dat sommige online retailers hun PS5-pre-orders verzenden vóór de aangekondigde leverdatum.

PlayStation 5-recensie: nieuw tijdperk, halve sprong

Horizon Forbidden West Review: prachtige open wereld in de steek gelaten door AAA Game Design

Hoe PS5 te pre-orderen op ShopAtSC

Sony India’s winkels Sony Center hebben hun eigen website waar je de PlayStation 5 kunt kopen. ShopAtSC biedt gratis thuisbezorging vanuit het dichtstbijzijnde Sony Center, maar je kunt er ook voor kiezen om het op te halen bij de dichtstbijzijnde winkel zodra de eerste bestellingen zijn verzonden.

Je hebt een account nodig om de PS5 bij ShopAtSC te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen. Als je eerder een PS5 of PS5 Digital Edition hebt gekocht, kun je geen andere kopen met hetzelfde account, zegt ShopAtSC. De site heeft wel een meldingsknop voor het geval je dat wilt instellen.

Winkelen bij SC biedt goedkope EMI’s op geselecteerde creditcards en gemakkelijke EMI-opties op de meeste debet- en creditcards.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West bundel bij ShopAtSC

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij ShopAtSC

Hoe PS5 vooraf te bestellen op Amazon India

De PS5-aanvulling is ook beschikbaar via het Indiase filiaal van Amazon, dat gratis thuisbezorging in heel India zal aanbieden. Je hoeft geen Amazon Prime-lid te zijn om gratis bezorging te krijgen.

Je hebt echter wel een account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition bij Amazon te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Amazon biedt gratis EMI op de Amazon Pay ICICI Bank-creditcard en gemakkelijke EMI-opties op de meeste debet- en creditcards. U kunt 5 procent onbeperkte cashback krijgen met de Amazon Pay ICICI Bank-creditcard en 7,5 procent directe korting tot Rs. 1.500 met creditcards van de Bank of Baroda.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West-bundel bij Amazon India

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Amazon India

PS5 pre-orderen op Vijay Sales

Het in Mumbai gevestigde Vijay Sales biedt ook de PS5 en PS5 Digital Edition aan op zijn website – zijn winkels zijn ook in heel India geopend. Het biedt ook gratis thuisbezorging bij elke aankoop.

Je hebt geen account nodig om de PS5 bij Vijay Sales te kopen, maar je moet wel je mobiele nummer en e-mailadres opgeven als gast.

Vijay Sales biedt 7,5 procent directe korting tot Rs. 7.500 of Rs. 3.000 op EMI-transacties met respectievelijk HSBC- en Standard Chartered-creditcards. Er is ook 10 procent cashback tot Rs. 3.000 op debet- en creditcards van de AU Small Finance Bank.

U kunt ook gebruik maken van 12 procent directe cashback tot Rs. 2.500 op Slice-kaarten en 5 procent directe korting tot Rs. 1.500 op EMI-transacties met Yes Bank-creditcards.

Er zijn eenvoudige EMI-opties op HDFC Bank-betaalpassen en geselecteerde creditcards. Je kunt ook Rs verdienen. 442 / Rs. 364 als onderdeel van het gratis MYVS Rewards-programma.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West-bundel bij Vijay Sales

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Vijay Sales

Hoe PS5 te pre-orderen op Flipkart

Flipkart, eigendom van Walmart, heeft ook PlayStation 5 en PS5 Digital Edition aangevuld voor pre-orders in India. Het biedt ook gratis thuisbezorging in heel India.

Het is vermeldenswaard dat Flipkart in het verleden problemen heeft gehad met het onderhouden van zowel PS5- als Xbox Series X-pre-orders, waarbij klanten beweerden dat ze dat waren gepest door Flipkart Support om hun bestellingen te annuleren.

Je hebt een account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Flipkart te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Flipkart biedt 5 procent onbeperkte cashback op creditcards van Flipkart Axis Bank. Er zijn ook eenvoudige EMI-opties op de meeste debet- en creditcards.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West-bundel bij Flipkart

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Flipkart

PS5 pre-orderen op Croma

Croma, eigendom van Tata, zal de PS5 en PS5 Digital Edition ook online aanbieden. De winkels zijn overal open, maar PlayStation 5 kan alleen vooraf worden besteld op de website. Elke bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Je hebt een account nodig om de PS5 van Croma te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

U kunt gebruikmaken van gemakkelijke EMI-opties op de meeste creditcards en gratis EMI met Tata Pay.

Croma biedt ook een jaar verlengde garantie voor PS5- en PS5 Digital Edition Horizon Forbidden West-bundels tegen een prijs die ongeveer gelijk is aan 30 procent van de waarde.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West bundel bij Croma

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Croma

PS5 pre-orderen op Reliance Digital

Reliance Digital, gerund door Mukesh Ambani, zal ook de PS5 en PS5 Digital Edition in India aanbieden. Alle bestellingen komen in aanmerking voor gratis thuisbezorging.

Het is vermeldenswaard dat Reliance Digital problemen heeft gehad met het onderhouden van zowel PS5- als Xbox Series X-pre-orders, zelfs zo ver dat annuleren veel bestellingen omdat het overboekt was.

Je hebt een account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Reliance Digital te kopen. Maak er van tevoren een aan om het afrekenen te versnellen.

Reliance Digital biedt Rs. 2.000 directe korting, als uw winkelwagenwaarde Rs. 50.000 of hoger. U kunt gebruikmaken van eenvoudige of gratis EMI-opties met de creditcards en betaalkaarten van de meeste populaire banken.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West bundel bij Reliance Digital

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Reliance Digital

PS5 pre-orderen op Game Loot

Game-wederverkoper Game Loot biedt ook de PS5 te koop aan, zowel de schijf als de digitale variant. Het biedt ook gratis thuisbezorging in heel India.

Je hebt geen account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Game Loot te kopen, maar je moet wel een e-mailadres en telefoonnummer opgeven. Game Loot biedt een meldingsoptie die u waarschuwt wanneer de voorraad wordt aangevuld.

Game Loot biedt ook zes maanden verlengde garantie voor PS5 en PS5 Digital Edition bij Rs. 4.799 en Rs. respectievelijk 3.999.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West bundel bij Game Loot

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Game Loot

PS5 pre-orderen op Games The Shop

Speciale gameswinkel Games The Shop laat je de PS5 pre-orderen, boordevol gratis thuisbezorging in heel India. Als de website erin slaagt om in de lucht te blijven, tenminste.

Je hebt geen account nodig om de PS5 of PS5 Digital Edition van Games The Shop te kopen, maar je moet wel een e-mailadres opgeven. Het heeft ook een meldingsknop voor beschikbaarheid van de voorraad.

Koop PlayStation 5 + Horizon Forbidden West-bundel bij Games The Shop

Koop PlayStation 5 Digital Edition + Horizon Forbidden West-bundel bij Games The Shop

Hoe PS5 te pre-orderen in de e2z Store

De in Bengaluru gevestigde online gameswinkel Prepaid Gamer Card heeft zichzelf omgedoopt tot e2z Store. Hopelijk laat het met de nieuwe naam de dagen van flagrante bundeling achter zich.

Prepaid Gamer Card had de gewoonte om dat te doen. In mei vorig jaar dwong het klanten om samen met hun PlayStation 5 een half dozijn games en accessoires te kopen, met een totaal van meer dan Rs. 85.000. De PS5 kostte toen Rs. 49.990 alleen.

Net als iedereen heeft e2z Store de PS5 en PS5 Digital Edition – en het biedt ook gratis thuisbezorging overal in India.

Je hebt geen account nodig om de PS5 in de e2z Store te kopen, maar de website maakt er een voor je aan tijdens het afrekenen, dus je kunt er net zo goed een hebben. Je moet natuurlijk ook een e-mailadres opgeven als je nog geen account hebt.

Koop PlayStation 5 in de e2z Store

Koop PlayStation 5 Digital Edition in de e2z Store


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.