Ponniyin Selvan 1: Mani Ratnam’s magnum opus overtreft Rs 500 crore in 50 dagen

0

Ponniyin Selvan 1: De film van Mani Ratnam overtreft Rs.  500 kr
Afbeeldingsbron: IMDB Ponniyin Selvan 1: De film van Mani Ratnam overtreft Rs. 500 kr

Vijftig dagen nadat het op 30 september werd uitgebracht, heeft Mani Ratnam’s ‘Ponniyin Selvan-1’ wereldwijd Rs 500 crore opgebracht, waardoor het pas de tweede Tamil-film is die de onderscheiding behaalt na de Rajnikanth-starrer ‘2.0’. Het is begrijpelijk dat de eenheid extatisch is.

“50 Glorious days of #PonniyinSelvan & still going strong”, tweette Lyca Productions, de makers van de film.

Chiyaan Vikram, die een hoofdrol speelde in de cast van het ensemble, tweette: “Iemand pls knijp me… en vertel me dat dit geen droom is. #PonniyinSelvan.”

Een historische sage over het leven en de tijden van de Tamil-keizer Raja Raja Chola, de Mani Ratnam-film was al geruime tijd in de maak en had bij iedereen nieuwsgierigheid gewekt over zijn lot aan de kassa. ‘PS1’ met zijn sterrenstelsel van grote acteurs, waaronder Aishwarya Rai, werd echter omarmd door het publiek, jong en oud.

De film vindt nu zijn plaats in de lijst van Zuid-Indiase blockbusters – de twee ‘Baahubali’-films, ‘RRR’ en ‘KGF Chapter 2’ – die de Rs 500 crore-barrière hebben doorbroken.

‘PS-1’ loopt veel achter op ‘RRR’ en ‘KGF2’, die beide in 2022 de grens van Rs 1.000 crore overschreden, maar het is nu stevig genesteld als de nummer 3 van dit jaar, voorafgaand aan ‘Brahmastra: Part One – Shiva’ en ‘The Kashmir Files’.

Lees ook: Ira Khan-Nupur Shikhare-verloving: Aamir Khan, Kiran Rao, Imran Khan en anderen zijn aanwezig

Nu Mani Ratnam de opnames voor beide delen van de film in één keer afrondt, wordt verwacht dat het vervolg op ‘Ponniyin Selvan-1’ binnen zes tot negen maanden wordt uitgebracht.

Lees ook: Monster OTT-release: Mohanlal’s actiefilmset voor Disney+Hotstar-première, details bekend

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.