‘Modern Warfare II’ is een gepolijste, leuke arcade-shooter die slechts een paar belangrijke functies mist

0

Terwijl we opnieuw afstevenen op een verlammende recessie van de Amerikaanse economie, nog een Avatar film, en een onsterfelijk verlangen als natie om te proberen vergane glorie nieuw leven in te blazen in plaats van neer te kijken op de loop van een stervende wereld en naar de toekomst te streven, speel ik opnieuw Call of Duty: Modern Warfare II. Het meest interessante dat ik er nu over te zeggen heb, is dat het zo is bijna grappig hoe duidelijk het probeert te fungeren als Amerikaanse militaire propaganda (zoals altijd) en een dubbelzinnige politieke strijd tegen ‘slechteriken’ die maar weinig mensen een probleem zouden vinden als ze fictief massaal zouden neerschieten.

Inkomende controversiële mening: ik vind oorlog (en het vieren van oorlog) slecht. Ik hou er ook van om jongens op te blazen in een Plicht spel. Ik heb geen moreel bezwaar tegen spelen en genieten Moderne oorlogsvoering II. Niet-Soleimani opblazen in de eerste drie minuten van het spel was zo uit eigen zak en krankzinnig dat ik moest lachen. We hebben hem jongens. Oorlogsmisdaad geslaagd. Druk op L2 om burgers te de-escaleren. Je snapt het idee.

De campagne zit vol met gevarieerde, stomme missies die (meestal) ontzettend leuk zijn. Auto’s kapen van niet-Al-Qaeda nadat ze ondersteboven aan een helikopter zijn gehangen en aan de zijde van de niet-moedjahedien hebben gevochten. Speel nog een missie met Britse McChops, waarbij je een stel kerels in ghilliekostuums beschiet. Navigeer tijdens een storm over het dek van een containerschip terwijl de lading van bakboord naar stuurboord glijdt terwijl je probeert niet neergeschoten (of verpletterd) te worden. Er is altijd een nieuwe, absurde reden om naar een nieuwe locatie te gaan en jongens neer te schieten in steeds belachelijkere scenario’s.

De campagne is niet iets dat in het collectieve geheugen van The Gamers zal blijven hangen, maar het is een leuke en stevige opwarmer voor de andere modi Moderne oorlogsvoering II heeft te bieden. Er waren een paar aspecten waar ik niet zo dol op was – het hazenbrein checkpoint-systeem dat me meer dan eens een missie zag herstarten, komt in me op. Probeer enkele seconden na het herladen van een checkpoint aan stukken te worden geblazen door een tank – niet leuk. De laatste helft van de affaire neemt toe in tempo en intriges, maar wordt tegengehouden door een paar halfbakken stealth-missies en wilde moeilijkheidsschommelingen.

Screenshot via Activision

Ik had een goede tijd met de campagne, maar merkte dat ik bleef hangen voor de veelgeklaagde multiplayer. Het heeft grotendeels de ronde gedaan dat de kerngameplay hier ijzersterk is, maar de gebruikersinterface en “volledigheid” van het pakket ontbreken ernstig. Ik ga je niets anders vertellen, maar verdomd als ik geen leuke tijd heb om jongens met geweren neer te schieten.

Terwijl ik tegen de rijpe leeftijd van 30 piep, bevind ik me vierkant in het kamp van de ‘casual’ speler. Ik kon de hele week niet stoppen met aan deze TikTok te denken, met een man met een half Russisch, half Transsylvanisch accent dat bevestigt dat hij ‘dit voor de lol doet’. Ik ook, broer.

Wat ik probeer te zeggen is dat ik niet zoveel last heb van de absoluut bananen richthulp (ik schakelde zelfs over op controller ondanks dat ik op pc speelde, zoals vele anderen ongetwijfeld hebben gedaan), de afwezigheid van een hardcore afspeellijst uit de poort en ontbrekende kazernes die normaal gesproken je statistieken zouden laten zien. Ik denk dat de ontbrekende functies die ik heb genoemd onvermijdelijk zullen komen, en ongetwijfeld vanaf het begin in het spel hadden moeten zitten, maar als een niet-goede casual kan het me gewoon niet zoveel schelen. De camo-grind is, zoals gewoonlijk, genoeg om zelfs de meest bezwete speler een paar weken bezig te houden totdat seizoen 1 officieel begint.

De kaarten hier zijn redelijk goed, maar ik ben het meest onder de indruk van de nieuwe Invasion-modus. Een gewijzigde versie van Ground War, deze 40v40 (20 spelers, 20 bots), gaf me meer “Slagveld momenten” dan Slagveld 2042 deed het de hele tijd dat ik het speelde. Het is stom plezier en een geweldige manier om erin te springen en te grinden zonder de hitte te voelen van de meer traditionele 6v6-spelmodi.

Screenshot via Activision

De snelheid van Moderne oorlogsvoering II voelt een beetje langzamer aan dan titels uit het verleden, grotendeels als gevolg van de beslissingen om geavanceerde vormen van beweging zoals konijnenhoppen af ​​te zwakken. Ik ben hier een voorstander van, omdat ik een casual ben, maar ook omdat ik meer geniet van vaardigheidslacunes die gebaseerd zijn op kaartkennis en teamwork dan op exploits die niet toegankelijk zijn voor gemiddelde spelers. Zeker jij kan konijn springt erin CS:GAAN, maar het heeft zo’n marginale use-case dat zelfs de beste spelers ervoor kiezen om het spel gewoon normaal te spelen. Dit langzamere tempo beloont het posten en vasthouden van hoeken een beetje meer, maar nieuwe tools zoals de hilarisch effectieve boorlading, die vijanden achter muren doodt, zullen kampeerders snel overtreffen.

Zoals altijd, het vuurgevecht binnen Moderne oorlogsvoering II is verbluffend. Het gevoel van elk pistool, van de visuele en audio-effecten tot hun impact op de omgeving, geeft ze allemaal een unieke smaak. Ik heb de eerste speeldag besteed aan het verkrijgen van de gouden camouflage voor de P90 SMG (frustrerend iets anders genoemd, zoals alle wapens zijn, om wat ik zeker weet dat het legale redenen zijn), en het voelde lonend om elke nieuwe ontgrendeling uit te proberen om te zien hoe het had invloed op zaken als bereik en handling. Er zijn talloze prikkels om elk wapen te gebruiken, aangezien je vaak meerdere wapens moet levelen om hun tegenhangers en scopes van ander kaliber te ontgrendelen. Het kan een beetje frustrerend zijn om gestimuleerd te worden om een ​​bepaald wapen te gebruiken waar je niet echt in uitblinkt, maar zoals ik al eerder zei: “Ik speel dit voor de lol.”

Daar moet ik mezelf vaak aan herinneren Plicht is een arcade-shooter. Telkens wanneer ik dingen begin te nemen, a klein te serieus, ik leun achterover en herinner me dat ik zojuist het grootste deel van een spel van 10 minuten heb besteed aan het proberen mensen over de kaart te schieten met een nogal waardeloze SMG, allemaal omdat ik de coole witte camouflage wilde. Dat is voor mij wat Moderne oorlogsvoering II draait allemaal om — je uitdagingen en beloningen met een ongeëvenaarde regelmaat aanbieden, en je laten uitzoeken hoe je er zelf het beste van wilt genieten.

Deze recensie is gebaseerd op de pc-versie van de game. Activision heeft een code verstrekt ter beoordeling.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.