Met WhatsApp kunnen gebruikers nu naar bedrijven zoeken: zo gebruikt u de nieuwe functie

0

WhatsApp, eigendom van Meta, rolt een nieuwe functie uit voor zijn gebruikers. Het heeft de mogelijkheid geïntroduceerd om bedrijven op WhatsApp te zoeken op categorie, zoals reizen of bankzaken, of om op naam te zoeken om het te vinden. WhatsApp kondigt aan via een blogpost dat dit mensen zal behoeden voor het zoeken naar telefoonnummers op websites of het zoeken naar een nummer in hun contactenlijst. De functie is momenteel beschikbaar voor gebruikers in Brazilië, Indonesië, Mexico, Colombia en het Verenigd Koninkrijk.

Hier leest u hoe u bedrijven kunt zoeken op WhatsApp en hoe u bij hen kunt winkelen

Stap 1- Ga naar WhatsApp

Stap 2- Klik op het chatpictogram en tik op Bedrijven onder “Ontdekken”

Stap 3- Selecteer vervolgens uw voorkeur voor het delen van locaties

Stap 4- Als u uw locatie wilt gebruiken om bedrijven in uw omgeving te vinden, tikt u op DOORGAAN

Stap 5- U kunt ook handmatig een locatie selecteren en een locatie op de kaart kiezen.

Stap 6- Typ de zoekopdracht voor het bedrijf dat u zoekt.

Stap 7- U kunt uw zoekopdracht nog verder verfijnen door bovenaan de lijst op een filterchip te tikken. Met WhatsApp kun je de bedrijven filteren op categorie, afstand, open status of catalogus.

Stap 8- Tik nu op een bedrijf om hun bedrijfsprofiel te bekijken.

Stap 9- U kunt nu beginnen met praten met het bedrijfsprofiel door op de chatknop te tikken

In zijn blogpost zei WhatsApp ook dat het de mogelijkheid uitbreidt om ook in Brazilië te betalen via een chat met hun creditcard of betaalpas. De functie is onlangs gelanceerd voor WhatsApp-gebruikers in India.

Ondertussen stelt de instant messaging-app zijn bètagebruikers nu in staat om hun accounts te verbinden met een andere handset en een Android-tablet. Volgens een rapport van GSM Arena heeft WhatsApp een nieuwe buddy-modus die gebruikers helpt een secundaire smartphone in te schakelen en aan hun primaire account te koppelen. Dit is opgenomen in de meest recente WhatsApp-bèta voor Android versie 2.22.24.18, voegt het rapport eraan toe.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply