M’Baku krijgt hulp met zijn M’Boogers in ‘Black Panther’ BTS-video

0

Zoals het gezegde luidt: “je kunt je vrienden kiezen, en je kunt in je neus peuteren, maar je kunt de neus van je vrienden niet kiezen”, maar die oude zaag is blijkbaar niet van toepassing op Michaela Coel en Winston Duke. Duke heeft er een paar gepost Black Panther: Wakanda voor altijd beelden van achter de schermen met hemzelf en Coel, die de krijger Anneke in de film portretteert. Het paar was uitgedost in hun geheel witte Wakandan-begrafenisoutfits, en misschien probeerden ze de stemming te doorbreken toen het een beetje vies werd.

Hoewel Duke brutaal de getweete video onderschreef: “Films maken is een zeer serieuze zaak!” wat er gebeurt is serieus helemaal niet serieus. Coel heeft haar vingertop diep genoeg in Duke’s neus gestoken om hem te laten wiebelen. Het wordt nog erger als ze lijkt te proberen haar vinger in zijn mond te steken, waardoor Duke’s ogen wijd worden en zijn lippen samentrekken. Duke probeert later in de video iets terug te doen, wat zijn tegenspeler in lachen uitlokt.

De humor van Duke zorgde ongetwijfeld voor betere momenten bij sommige opnames, een indrukwekkende prestatie gezien de dood van hun Zwarte Panter co-ster Chadwick Boseman leek bijna elk lid van de cast en crew te beïnvloeden. Het beetje lichtzinnigheid achter de schermen, vooral op een dag dat ze een van de twee belangrijkste begrafenisscènes van de film opnamen. Het lijkt erop dat Duke dat gemeen heeft met zijn karakter van M’Baku, wiens confronterende vertel-het-zoals-het-is-stijl de film veel van zijn beste momenten van komische verlichting bezorgt. Duke improviseerde inderdaad een van de grappigste regels van het personage.

Black Panther: Wakanda voor altijd draait momenteel in de bioscoop.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply