Hogwarts Legacy Gameplay Trailer: Avalanche Software onthult Showcase vanavond om 23:25 uur IST

0

Hogwarts Legacy krijgt vanavond een gameplay-showcasetrailer. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft een YouTube-première gepland om 23:25 uur IST/ 10 uur PT, en belooft een gloednieuwe rondleiding door het kasteel van Hogwarts, naast een diepe duik in het systeem voor het maken van personages, gevechten en een eerste blik op de algemene gebruikersinterface. De showcase wordt ook gehost op het officiële Avalanche Software Twitch-kanaal, gepresenteerd door community guest host “XpectoGo”. Oorspronkelijk gepland voor een lancering in 2021, onderging Hogwarts Legacy meerdere vertragingen voordat het genoegen nam met een releasedatum van 10 februari 2023. Het komt uit op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

De laatste keer dat we een Hogwarts Legacy-showcase zagen, was tijdens PlayStation’s State of Play-evenement in september, waar een console-exclusieve zoektocht centraal stond, gebaseerd op een winkel in het dorp Hogsmeade. De verhaallijn zal beschikbaar zijn op de PS4- en PS5-versies en voegt een kerker, een cosmetische set voor een winkelier en de eerder genoemde Hogsmeade-winkel toe. Het uitgangspunt volgt een griezelige Madame Mason, die graag haar winkel aan het personage van de speler wil verkopen, tegen een onweerstaanbaar bod. Maar er is iets mis met haar verlangen om te verkopen, aangezien de woning wordt geleverd met een griezelige kelder die leidt naar oneindige gangen en levende standbeelden die je achtervolgen. In een blogpost bevestigde Sony dat het voltooien van de zoektocht je beloont met de winkel in kwestie, waar je “voorwerpen en uitrusting kunt verkopen tegen prijzen die beter zijn dan waar dan ook in de game”.

Later diezelfde maand werkte Avalanche Software stilletjes de FAQ-sectie voor Hogwarts Legacy bij en merkte op dat de Zwerkbal-sport niet speelbaar zal zijn in het spel. Dat gezegd hebbende, zal het doorkruisen van bezems zijn inbegrepen, waardoor spelers kunnen vliegen en de uiteinden van het met magie beladen kasteel kunnen verkennen. Een Zwerkbal-pitch was opgenomen in een eerdere trailer van de game, met wat leek op het personage van de speler, gekleed in de juiste uitrusting. Hoewel de ontwikkelaars geen reden voor deze wijziging hebben bevestigd, zouden we misschien nog steeds AI-wedstrijden kunnen bekijken vanaf de tribunes van het huis. Op dit moment kunnen we er niet zeker van zijn. Andere manieren om door de lucht te reizen zijn onder meer magische beesten – hippogriefs en draken – die kunnen worden getemd en bereden in Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy speelt zich af in de jaren 1800, lang voordat de Uitverkorene — Harry Potter — werd geboren, laat staan ​​een voet op de tovenaarsschool zette. het mystieke kasteel en het omliggende, dichte Verboden Bos. Je krijgt een uitgebreide reeks upgrades en talenten aangeboden om te helpen bij je voortgang, terwijl je lessen volgt om je vaardigheden in Herbology, Potions, Charms en meer aan te scherpen. Vorige maand ging de Hogwarts Legacy Twitter-handle details laten vallen op zijn Imperio-vloek, die de spell-caster canoniek totale controle over hun onderwerp geeft. In het spel dwingt de vloek vijanden echter tijdelijk om als bondgenoten naast je te vechten. Terwijl ze onder controle zijn van de spreuk, lopen ze minder schade op, terwijl je ze, als ze eenmaal zijn opgeheven, dankzij een debuff snel kunt elimineren.

Hogwarts Legacy wordt op 10 februari 2023 gelanceerd op alle grote platforms: pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X. Er is ook een Nintendo Switch-versie in ontwikkeling, maar hiervoor zijn geen releasedetails bekend.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.