Google Map krijgt nieuwe functies: onder andere zoeken met liveweergave

0

Google heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd aan Google Maps. De Amerikaanse technologiegigant presenteerde eerder dit jaar de liveview-functie tijdens zijn Search On-evenement. De nieuwste updates in Kaarten bieden de mogelijkheid om de omgeving te doorzoeken met de camera van een smartphone. Hier zijn de nieuwe functies uitgelegd die Google deze feestdagen aan Maps heeft toegevoegd:

Zoeken met liveweergave

Met de “Zoeken met liveweergave” kunnen gebruikers informatie vinden over plekken om hen heen en plaatsen vinden die niet in de directe omgeving zijn, met behulp van de camera van de smartphone van de gebruiker. Het geeft de gebruikers ook aan in welke richting en hoe ver de plaats is waar ze Daarnaast geeft het belangrijke informatie, zoals hoe druk het is in een restaurant, de beoordeling van de eettentjes en de dienstregelingen van de eetgelegenheden.

De zoekfunctie met liveweergave wordt binnenkort gelanceerd in Parijs, New York, Los Angeles, Tokio en San Francisco op Android- en iOS-apparaten.

Zoek laadstation voor een EV

Met de nieuwste update kunnen gebruikers nu laadstations vinden die hun elektrische voertuigen sneller kunnen opladen. Voorheen kon Google Maps laadstations bij u in de buurt vinden en realtime gegevens over laadstations leveren. Het technologiebedrijf heeft filters toegevoegd om laadstations voor elektrische voertuigen te doorzoeken en selecteert het snellaadfilter met laders met een vermogen van 50 kWh of hoger.

Interessant is dat gebruikers met deze functie een ander filter kunnen toevoegen op basis van het stekkertype van hun elektrische voertuig. Hierdoor worden stations uitgefilterd die in de buurt zijn en compatibel zijn met hun voertuig. Beide functies zijn beschikbaar op Android- en iOS-apparaten in sommige landen waar vaak elektronische voertuigen worden gebruikt.

Zoek rolstoel in de nabije omgeving

Google heeft de functies om te zoeken naar rolstoeltoegankelijke plaatsen uitgebreid naar overal ter wereld. Deze functie is in 2020 in een aantal specifieke landen gelanceerd.

Gebruikers kunnen een rolstoelpictogram op het bedrijfsprofiel zien als het een rolstoeltoegankelijke ingang heeft door de instelling ‘Toegankelijke plaatsen’ in de Google Maps-app in te schakelen. Bovendien kunnen gebruikers ook kijken of de plek toegankelijke toiletten, parkeerplaatsen en zitmogelijkheden heeft.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.