Call of Duty: Warzone 2.0 Review in uitvoering

0

Twee jaar nadat de originele Call of Duty: Warzone in de Battle Royale-arena viel, is het vervolg, Warzone 2.0, gearriveerd met een nieuwe kaart en een aantal verleidelijke nieuwe spelmodi. Of tenminste, het zou die dingen bieden als netwerk- en serverproblemen me er niet van weerhielden om een ​​enkele volledige, schone wedstrijd te spelen sinds de lancering op woensdag. Dat zouden zomaar de typische problemen in het releasevenster kunnen zijn, en ik wacht met mijn volledig gescoorde recensie totdat de zaken de kans hebben gehad om tot rust te komen en ik meer heb gespeeld, maar iedereen die dit weekend wil duiken, moet voorbereid zijn op een hobbelige landing.

Warzone 2.0 is nog steeds een battle royale in het middelpunt, waarbij veel van de mechanica en basisfuncties van de eerste game worden teruggebracht, terwijl een paar eigen tweaks worden geïntroduceerd, zoals het hebben van twee of drie kleinere cirkels die uiteindelijk samenvloeien tot één. Het is echter niet allemaal bekend, aangezien de gloednieuwe Al Mazrah-map mooi enkele van de multiplayer-fasen uit Modern Warfare 2 bevat, en de nieuwe DMZ-modus die erop plaatsvindt, zorgt voor een welkome afwisseling van het tempo van Warzone’s gebruikelijke last person standing-structuur.

Maar hoewel deze toevoegingen voor mij intrigerend zijn, heb ik slechts een handvol wedstrijden op pc kunnen spelen waarbij de prestaties waren wat ik zou omschrijven als “bijna fatsoenlijk” – en zelfs dan zou ik veel microstutters en latentie tegenkomen. problemen waardoor Warzone 2.0 niet soepel aanvoelde. Sommige mensen hebben naar verluidt minder problemen dan anderen, maar mijn spel piekte willekeurig naar 999 milliseconden latentie en lijmde mijn voeten een minuut lang aan de grond, zodat ik niet in staat was om te bewegen, waardoor overleven tijdens gevechten soms bijna onmogelijk werd.

Enigszins verrassend was DMZ de enige spelmodus die ik consistent kon spelen zonder verbindingsproblemen, maar zelfs die had latentiepieken tijdens wedstrijden. DMZ is de nieuwe sandbox-modus voor buit en extraheren, ongetwijfeld geïnspireerd door het succes van games als Escape from Tarkov, en het is eigenlijk heel leuk en verfrissend om tussen Battle Royale-wedstrijden door te spelen. Het was opwindend om grote groepen NPC’s te kunnen bevechten en bolwerken te infiltreren met mijn teamgenoot, terwijl ik ook potentiële vijandelijke spelers in de gaten kon houden die naar ons toe renden. Het hield me scherp op een andere manier dan de gebruikelijke Battle Royale-modus, en zorgde ervoor dat ik terug wilde springen naar de Al Mazrah-kaart om meer buit en sleutels te krijgen om keer op keer bolwerken te ontgrendelen.

Mijn latentie zou willekeurig mijn voeten op de grond prikken en lijmen.


Die aantrekkingskracht zou gedeeltelijk kunnen zijn omdat de Battle Royale-modus zelf momenteel de meest frustrerende is om te proberen en te spelen. Wedstrijden bevatten dezelfde maar liefst 150 spelers in totaal in elke modus: solo’s, duo’s, trio’s of quads. Maar vaak waren mijn lobby’s niet vol genoeg om te lanceren, waardoor mensen ongeduldig werden en eerder vertrokken. Dat betekende dat het grootste deel van mijn tijd om een ​​Battle Royale-wedstrijd te spelen een nooit eindigende cyclus werd van in de rij staan ​​en opnieuw in de rij staan ​​om een ​​server te vinden die zou vuren.

Toen ik kon meedoen aan een wedstrijd, kon ik in ieder geval een idee krijgen van hoe de modus speelt. Het is grotendeels hetzelfde als het origineel, maar dat was al een erg leuke Battle Royale met solide plunder- en schietmechanismen die in de loop van de tijd alleen maar verbeterden. Een interessante nieuwe toevoeging hier is dat je eigenlijk vijandelijke spelers voor je team kunt rekruteren in op teams gebaseerde lobby’s als je op enig moment een teamgenoot verliest. Dit is een slimme manier om verzwakte teams of solo-achterblijvers een kans te geven om te vechten en meer mensen langer in een wedstrijd te laten investeren. Het is ook gewoon leuk om vrienden te maken in een Battle Royale, wat een beetje onverwacht is in zo’n moordend formaat. Met de Unhinged Trios-modus kun je zelfs maximaal zes mensen uitnodigen om halverwege de wedstrijd deel uit te maken van je team, waarbij je de “losgeslagen” descriptor waarmaakt in de chaos die ontstaat.

Ik ben er nog vroeg mee bezig, maar tot nu toe lijkt Warzone 2.0 een leuke evolutie van zijn voorganger wanneer ik in staat ben om op een redelijk stabiele server te komen en daadwerkelijk iets te spelen dat bijna een volledige wedstrijd benadert. Ik voel vooral al de aantrekkingskracht van de nieuwe DMZ-modus, maar ik heb nog niet genoeg kunnen spelen om erachter te komen of dat gevoel zal aanhouden. Ik heb meer verbroken verbindingen en latentieproblemen gehad dan welke echte speeltijd dan ook, met release-instabiliteit die nog steeds aanhoudt terwijl we het weekend ingaan. Hopelijk kunnen de servers en desynchronisatieproblemen van Warzone 2.0 snel worden opgelost, zodat ik, weet je, er meer van kan spelen, en ik kom terug met mijn laatste beoordeling in de komende twee weken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply