Bigg Boss 16 Shukravaar Ka Vaar: Shalin Bhanot besluit vrijwillig de show van Salman Khan te verlaten

0

Shalin Bhanot
Afbeeldingsbron: TWITTER/@TOMARBHAVY Shalin Bhanot

Bigg Boss 16 Shukravaar Ka Vaar: De realiteit die hoog op succes staat, introduceert elke dag nieuwe wendingen. In de laatste aflevering van BB 16 bleef het gevecht tussen Shalin Bhanot en MC Stan in de schijnwerpers staan. Beide deelnemers kregen bijna klappen met elkaar en gebruikten grof taalgebruik. Na het gevecht van Stan en Shalin bespraken huisgenoten wie er tussen de twee ongelijk had. Ze bespraken zelfs of een van hen uit de realityshow moest worden gezet. Hierna werden Shalin en Stan door Bigg Boss de biechtkamer binnengeroepen en werd Tina Dutta gevraagd een oordeel uit te spreken over hun gevecht.

Bigg Boss 16-deelnemer Tina zei dat zowel Shalin als Stan schuldig waren. Dit deed Shalin pijn en hij eiste vrijwillig de show te verlaten. Nadat Bigg Boss Tina had gevraagd om meer te vertellen over het gevecht tussen Shalin en Stan en te beslissen wat er moest gebeuren, noemde Tina Shalin arrogant en respectloos. BB vroeg Tina zelfs of ze iemand het huis uit wilde sturen. Zij weigerde echter hetzelfde te doen.

Bigg Boss probeerde de zaken tussen Stan-Shalin tot bedaren te brengen

Toen Stan en Tina de biechtkamer uitliepen, had Shalin een een-op-een gesprek met Bigg Boss. Shalin zei dat hij bang was voor zijn leven in huis. De acteur verklaarde verder dat hij de realityshow wilde verlaten. Hij heeft hem ook meegedeeld dat hij daarvoor een boete zou moeten betalen. Shalin was het daarmee eens en kondigde aan dat hij vrijwillig de show zou verlaten.

Later troostte Tina Datta Shalin, maar hij noemde haar een ‘speler’ omdat ze besloot dat zowel hij als Stan schuldig waren aan het incident. LEES OOK: Shehnaaz Gill bloost als ze danst met Guru Randhawa op ‘Moon Rise’ nummer in prachtige outfit | VIDEO

Vanavond, tijdens Shukravaar Ka Vaar, zal Salman Khan MC Stan en Shalin Bhanot scholen voor het incident. Voor de onervarenen, deze week werden Gautam Vig, Soundarya Sharma, Tina Dutta en Shalin Bhanot genomineerd.

LEES OOK: Sushmita Sen’s dochter Renee, ex-beau Rohman Shawl pen awwdorable verjaardagswens voor ‘levenslijn’

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.