Zoe Saldaña geeft toe dat ze klaar is om klaar te zijn met de MCU als ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’ Sleighs Critici

0

Kun je geloven dat over iets meer dan een week de kerstperiode officieel is begonnen voor Wonder minnaars als De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial komt volgende week vrijdag uit op Disney Plus? En nu, voorafgaand aan dit inkomende feestelijke geschenk van het House of Ideas, is het oordeel over de speciale presentatie gegeven terwijl critici hun eerste reacties op James Gunn’s eerste MCU-uitje in vijf jaar uitpakken. Helaas hebben we ook minder goed nieuws voor Gamora groupies…

Eerst De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial reacties noemen het het perfecte vroege kerstcadeau…

De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial
Afbeelding via Marvel Studios

We hebben het zo lang volgehouden zonder iets fatsoenlijks Bewakers actie (hun verheerlijkte cameo in Thor: Liefde en Donder telt niet), maar uiteindelijk komt er op 25 november een einde aan de droogte Vakantie speciaal. En, zoals het toeval wil, klinkt het alsof de eenmalige een hulst, heel goede tijd zal worden. Critici prijzen de special als een op zichzelf staand spektakel dat hilariteit combineert met echte warmte, terwijl Dave Bautista en Pom Klementieff de show stelen als Drax en Mantis. Dat is wat we graag horen.

… Zelfs als een van de Guardians graag klaar is met de MCU

Zoe Saldaña als Gamora
Afbeelding via Marvel Studios

Aan de andere kant het vooruitzicht op meer Beschermers van het universum de inhoud is bitterzoet omdat we weten dat de reis van het kosmische team in mei op het punt staat te eindigen Vol. 3. Ja hoor, Gamora-actrice Zoe Saldaña heeft sterk laten doorschemeren dat ze niet terug zal zijn als de favoriete dochter van Thanos na de threequel. Hoewel de deur bij een terugkeer niet helemaal wordt gesloten, is de Star Trek ster heeft toegegeven dat ze klaar is om zichzelf nooit meer elke ochtend groen te hoeven schilderen. Althans met Avatarhaar blauwe huid is CG.

Verwoestende geruchten claimen een droom Spider Man project kan door de gootsteen worden gespoeld

Spider-Man en Doctor Strange in 'Spider-Man: No Way Home'
Afbeelding via Marvel Studios

Terwijl we wachten Spiderman 4 news, Marvel heeft stilletjes gewerkt aan de Spider-Man: Eerstejaarsjaar animatieserie, die het verhaal over de oorsprong van de MCU van Peter Parker zou onthullen. We hebben net een aantal opwindende updates over de show gekregen tijdens de SDCC van deze zomer, maar een nieuw gerucht beweert dat Marvel sindsdien de stekker uit het project heeft getrokken. En fans zijn wanhopig op zoek naar slechts een leugen van Mysterio, gezien het spannende Waaghals crossovers die zullen plaatsvinden.

Geruchten Blad de regisseur overtreft zichzelf mogelijk door te onthullen hoe ze de film zouden regisseren

blad
via New Line Cinema

Blad is momenteel op zoek naar een nieuwe regisseur, maar er is een grote favoriet om het roer over te nemen van Mahershala Ali’s reboot van de Daywalker – regisseur Elegance Bratton. Intrigerend genoeg heeft Bratton misschien net de game weggegeven dat ze inderdaad in het geheim de baan hebben gekregen, omdat ze toevallig uitlegden hoe ze de film zouden regisseren als ze dat zouden doen. Puur hypothetisch gesproken natuurlijk. Laten we hopen dat ze het optreden hebben gekregen en dat de langverwachte film eindelijk weer op de rails kan komen.

Gooi jezelf terug hier op donderdag, Beschermers van het universum gang, voor meer Marvel-nieuws.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.