Xiaomi 13 getipt om te starten als Xiaomi 14; Oppervlakken voor verkoopdozen online

0

Verwacht wordt dat Xiaomi binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip-smartphoneserie in China zal lanceren. Het bedrijf bevestigde binnenkort de lancering van zijn nieuwe vlaggenschip-smartphone met de onlangs aangekondigde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Xiaomi zei dat het een van de eerste smartphonemerken zal zijn die een vlaggenschiptelefoon zal lanceren met de nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Verwacht werd dat de Xiaomi 13-serie de nieuwe chipset zou krijgen, maar het lijkt erop dat de Chinese technologiegigant een nummer zou kunnen overslaan en telefoons met de naam Xiaomi 14 zou lanceren.

Er is geen officieel woord van het merk op het moment van schrijven, maar er zijn wel nieuwe afbeeldingen gedeeld op Weibo tonen de vermeende doos en de specificaties van de Xiaomi 14. Er is geen woord over waarom Xiaomi een nummer in zijn vlaggenschipreeks zou overslaan. Een van de redenen zou kunnen zijn om vlaggenschiptelefoons te lanceren met namen die in overeenstemming zijn met de nieuwste MIUI-update. De MIUI 14-update, die gebaseerd zal zijn op Android 13, wordt naar verwachting binnenkort onthuld. De Xiaomi 14-serie wordt waarschijnlijk standaard geleverd met de nieuwste MIUI 14-update.

Volgens de gelekte afbeeldingen zal de Xiaomi 14 worden geleverd met een Leica-tuned camera-setup. Het scherm ‘About Phone’ van het apparaat is ook online gelekt en onthult de genoemde naam en het modelnummer. Er wordt voorgesteld dat de Xiaomi 14 het modelnummer 2211133C heeft. Als de schermafbeelding echt is, start het apparaat MIUI 14 op basis van Android 13 uit de doos.

De afbeelding suggereert ook dat de telefoon stroom krijgt van een Snapdragon 8 Gen 2 SoC, die een piekkloksnelheid heeft van 3,2 GHz. Daarnaast krijgt de Xiaomi 14 minimaal 12 GB RAM. Het zou geen verrassing zijn als Xiaomi een 8GB RAM-variant van de Xiaomi 14 lanceert met 128GB intern geheugen.

Zoals eerder vermeld, heeft het bedrijf geen details over de namen van zijn aankomende vlaggenschip bevestigd. Daarom raden we onze lezers aan om de gelekte naamdetails met een korreltje zout te nemen.

Als de Xiaomi 13 inderdaad wordt gelanceerd als de Xiaomi 14, zou hij een 6,2-inch Full HD + AMOLED-scherm kunnen hebben. Er wordt gezegd dat het scherm plat blijft en er vrij dunne randen omheen zitten. Het apparaat wordt ook getipt om een ​​verversingssnelheid van 120 Hz te hebben. Er wordt gesuggereerd om te komen met een uitsparing in het midden bovenaan, volgens de gelekte ontwerpweergaven.

Aan de achterkant zou de telefoon een vierkante cameramodule kunnen hebben. Het zou kunnen komen met een opstelling met drie camera’s met een LED-flitser. Xiaomi zal de telefoon waarschijnlijk lanceren met een 50 MP hoofdcamera. Er wordt gezegd dat het apparaat een 4.500 mAh-batterij bevat en standaard ondersteuning biedt voor snel opladen van 67 W.

Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.