Streets of Rage-aanpassing van John Wick Creator overgenomen door Lionsgate

0

Streets of Rage komt naar het witte doek.

Lionsgate heeft de filmrechten voor de Sega-game verworven, waarmee de deur is geopend voor een verfilming van de populaire franchise. Derek Kolstad, die eerder John Wick en al zijn sequels heeft geschreven, zal de bewerking schrijven en produceren.

Streets of Rage draait om een ​​groep ex-politieagenten die hun vuisten op dodelijke wijze bewapenen om het op te nemen tegen een gevaarlijk misdaadsyndicaat. Naast Kolstad zullen Sega’s Toru Nakahara en dj2 Entertainment’s Dmitri M. Johnson, Timothy I. Stevenson en Dan Jevons de film produceren. Nakahara, die de eerste twee Sonic the Hedgehog-films produceerde tot enorm succes, houdt samen met Shuji Utsumi toezicht op het project voor Sega.

Streets of Rage was een van de meest populaire videogamefranchises van de jaren 90, en Sega heeft tussen 1991 en 1994 drie games uitgebracht. In 2020 werd de langverwachte vierde game in de serie uitgebracht met geweldige recensies en verdiende een IGN.

Voor Kolstad is werken aan een project als dit een kinderdroom. “Toen Dmitri voor het eerst het idee noemde om een ​​Streets of Rage te kraken film, ik was er zo meteen gek van’, zei hij in een verklaring. ‘En om met Sega te spelen? De 10-jarige ik grijnst nog steeds.

Johnson weerspiegelt de intense liefde van Kolstad voor de franchise. “Ik wilde al een Streets of Rage-film maken sinds ik 12 jaar oud was”, voegde hij eraan toe. “Dit is uitgegroeid tot een ‘droomproject’ naast een ‘dreamteam’.”

De aanpassing van Streets of Rage is ook geproduceerd door Todd Black, Jason Blumenthal en Tony Shaw van Escape Artists. Lionsgate begeleidt ook een aanstaande verfilming van Borderlands van horrorregisseur Eli Roth.

Carson Burton is een freelance nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter op @carsonsburton.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.