Samsung Galaxy M14 5G met Exynos 1330 SoC-oppervlakken op Geekbench: details

0

Aangenomen wordt dat de Samsung Galaxy M14 5G in de maak is. De Zuid-Koreaanse technologiegigant lijkt een opvolger te ontwikkelen van de Galaxy M13 5G die eerder dit jaar in juli in India werd gelanceerd. Een Samsung-handset met het modelnummer SM-M146B is opgedoken op Geekbench. Het is vermoedelijk een van de eerste stukjes informatie die naar boven komt over de Galaxy M14 5G. De lancering van dit toestel kan over een paar maanden duren. Er wordt vermeld dat het een octa-core chipset en 4 GB RAM bevat.

Een Samsung-smartphone met het modelnummer SM-M146B is vermeld op Geekbench en zou de Galaxy M14 5G kunnen zijn. Het toestel lijkt te worden aangedreven door een octa-core chipset met twee CPU-cores geklokt op 2,4 GHz en zes CPU-cores geklokt op 2,0 GHz. Deze chipset zou een Exynos 1330 SoC kunnen zijn.

De Galaxy M14 5G kan ook out-of-the-box Android 13 opstarten en 4 GB RAM bevatten. Het toestel heeft een single-core score van 751 punten en een multi-core score van 2.051 punten. De overige specificaties zijn nog niet bekend.

Zoals eerder vermeld, wordt aangenomen dat de Galaxy M14 5G de Galaxy M13 5G opvolgt. De laatste werd eerder dit jaar in juli in India gelanceerd. De basisversie van 4 GB RAM + 64 GB opslag was geprijsd op Rs. 13.999 bij lancering.

De Galaxy M13 5G wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 700 SoC, gecombineerd met maximaal 6 GB RAM. Het draait op Android 12 met One UI 4.0 skin er bovenop. Deze Samsung-smartphone krijgt een 50 megapixel dubbele camera aan de achterzijde en een 5 megapixel selfiecamera. Het bevat ook een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor bekabeld opladen van 15 W.

Een andere budgetgerichte Samsung-smartphone heeft ook zijn weg naar Geekbench gevonden: de Galaxy A14 5G. Het wordt schijnbaar aangedreven door een octa-core chipset, gecombineerd met een Mali-G68 GPU en 4 GB RAM. Ook dit toestel draait op Android 13.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro Interne tests gaan van start in Azië, naar verwachting gelanceerd in 2023: rapport

SpaceX-medewerkers ontslagen wegens kritiek op Elon Musk beschuldigt firma van schending van Amerikaanse arbeidswetgeving

Aanbevolen video van de dag

Wat is de verdwijnmodus van Instagram en hoe deze te gebruiken: alles wat u moet weten

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.