Poco C50-lancering later deze maand in India: dit is wat u kunt verwachten

0

Poco C50 komt binnenkort naar India, heeft het bedrijf bevestigd. Hoewel het de exacte lanceringsdatum nog niet heeft onthuld, zegt Poco India dat de smartphone in de laatste week van november in het land zal debuteren. Zoals geplaagd door het bedrijf, zal de Poco C50 “geweldige cameraprestaties, een meeslepende multimedia-ervaring, een lange batterijduur met een slank ontwerp en nog veel meer hebben.”

Volgens een eerder rapport is de Poco C50 gespot in de IMEI-database. Volgens een rapport van Xiaomiui werd de Poco C50 vermeld met het modelnummer 220733SPI. Het rapport liet ook doorschemeren dat de handset een rebranded versie van de Redmi A1+ zou kunnen zijn met een andere camera-instelling.

Poco heeft geen specificaties van de aankomende telefoon bekendgemaakt. Als we geruchten mogen geloven, biedt het apparaat mogelijk vergelijkbare specificaties als de Poco C40 die eerder dit jaar wereldwijd werd gelanceerd. Het apparaat is echter niet gelanceerd in India. Himanshu Tandon – hoofd van Poco India zei toen dat de Poco C40 niet in India zou worden gelanceerd, aangezien het bedrijf in plaats daarvan overgaat op de 5-serie.

Voor degenen die het niet weten, Poco C40 wordt geleverd met een 6,71-inch scherm dat een HD + -resolutie biedt. Het scherm van de telefoon wordt ter bescherming geleverd met een laag Corning Gorilla Glass aan de bovenzijde. Het apparaat wordt aangedreven door een JLQ JR510 octa-core processor. De aankomende Poco C50 kan worden aangedreven door een Snapdragon- of MediaTek-chipset.

De handset heeft tot 4 GB RAM en wordt geleverd met een interne opslagcapaciteit van 64 GB. De telefoon wordt geleverd met een microSD-kaartsleuf om de opslag uit te breiden tot 1 TB. Aan de voorkant van de camera heeft de Poco C40 een dubbele camera aan de achterkant. Er is een 13 MP hoofdcamera gecombineerd met een 2 MP dieptesensor.

Aan de voorkant heeft de smartphone een 5MP-camera voor selfies. De Poco C40 heeft een grote batterij van 6000 mAh en wordt geleverd met een snellaadadapter van 18 W.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.