Pankaj Tripathi speelt Atal Bihari Vajpayee in ‘Main Rahoon Ya Na Rahoon Yeh Desh Rehna Chahiye’

0

Pankaj Tripathi
Afbeeldingsbron: TWITTER/TARAN ADARSH Pankaj Tripathi speelt Atal Bihari Vajpayee

Pankaj Tripathi gaat de rol spelen van voormalig premier Atal Bihari Vajpayee in een biopic getiteld “Main Rahoon Ya Na Rahoon Yeh Desh Rehna Chahiye-ATAL”, maakten de makers vrijdag bekend. Geschreven door Utkarsh Naithani en geregisseerd door drievoudig National Award-winnaar Ravi Jadhav, zal de film draaien om de reis van Vajpayee, een van de mede-oprichters en een senior leider van de Bhartiya Janta Party (BJP).

Tripathi zei dat hij zich vereerd voelt om de rol te spelen van een iconische veelzijdige persoonlijkheid als Vajpayee.

“Het is een eer om zo’n humane politicus op het witte doek te mogen portretteren. Hij was niet alleen een politicus, maar zoveel meer, hij was een uitstekend schrijver en een gerenommeerd dichter. In zijn schoenen staan ​​is niets anders dan een voorrecht voor een acteur als ik’, zei de 46-jarige acteur in een verklaring.

Jadhav, vooral bekend van het regisseren van Marathi-films “Natarang” en “Balgandharva”, zei dat het een gouden kans voor hem is om een ​​film te regisseren over de overleden leider met een getalenteerde acteur als Tripathi.

“Voor mij als regisseur had ik me geen beter verhaal kunnen wensen dan dat van Atalji. Bovendien hebben we een voorbeeldige acteur als Pankaj Tripathi om het verhaal van Atalji op het scherm te brengen en de steun van de producenten. Ik hoop dat ik met ATAL aan de verwachtingen van mensen kan voldoen”, voegde hij eraan toe. LEES OOK: ED ondervraagt ​​Liger-makers Puri Jagannadh en Charmme 12 uur lang over ‘geldinvestering’

Vajpayee, die in 1947 bij Rashtriya Sewak Sangh (RSS) kwam, klom door de gelederen en werd een trouwe bondgenoot van de BJP en was de eerste niet-Congres-premier die een volledige ambtstermijn volbracht.

“ATAL” wordt geproduceerd door Vinod Bhanushali, Sandeep Singh, Sam Khan en Kamlesh Bhanushali in samenwerking met 70MM Talkies en gecoproduceerd door Zeeshan Ahmad en Shivv Sharma. Bhanushali zei dat het team unaniem dacht dat Tripathi de geschikte keuze is voor de rol van Vajpayee.

“We zijn verheugd dat een van India’s beste acteurs de rol speelt. We hebben ook een uitzonderlijke regisseur Ravi ji aan boord waarvan we zeker weten dat hij het verhaal van onze voorbeeldige leider prachtig zal brengen”, zei hij.

Producer Sandeep Singh zei dat het team ernaar streeft de film uit te brengen tijdens Kerstmis 2023, wat ook de 99e geboortedag van Vajpayee markeert. “ATAL” wordt gepresenteerd door Bhanushali Studios Limited en Legend Studios.

LEES OOK: Suniel Shetty verbreekt de stilte over Kartik Aaryan bij Hera Pheri 3, zegt: ‘Akshay Kumar zou moeten sorteren…’

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.