Overwatch 2: Blizzard erkent Battle Pass-problemen, belooft beter

0

Overwatch 2-fans zijn niet helemaal tevreden met de beloningen en cosmetica van de game, vooral gezien hun hoge kosten. En Blizzard is ook niet tevreden.

Tijdens een lange blogpost onthulde de nieuwe uitvoerend producent van Overwatch 2, Jared Neuss, dat Blizzard een aantal grote veranderingen plant in de manier waarop de seizoenspassen zullen werken.

“In seizoen 2 hebben we onze beloningen een beetje aangepast, zodat elk evenement een skin heeft die je kunt verdienen door te spelen, naast de andere cosmetische beloningen die we al bieden”, legt hij uit. Met name het recente Halloween Terror-evenement van de game beloonde weinig meer dan spraaklijnen, enkele titels en XP.

“We gaan ook door met onze Twitch-dropprogramma’s, zodat je skins en in-game goodies kunt verdienen door je favoriete makers te steunen”, voegde hij eraan toe. “Terwijl we aan de langetermijnplannen werken, willen we dat de komende seizoenen meer voldoening geven dan seizoen 1.”

Verbeteringen aan beloningen voor gevechtspassen zullen een lange weg helpen, vooral als dit extra gratis skins omvat… maar er is meer te doen op de lange termijn.

Gelukkig is Blizzard van plan om de lat hoger te leggen als het gaat om seizoen 3.

“Voor seizoen 3 en daarna kijken we naar een mix van Battle Pass-wijzigingen, interessantere uitdagingen om na te streven en meer opwindende spelgerichte voortgangssystemen waar jullie allemaal in kunnen graven. Over sommige van deze veranderingen kunnen we binnenkort praten, maar andere veranderingen kunnen meer tijd nodig hebben om in te werken.”

Wat dit precies betekent voor Overwatch 2 valt nog te bezien, en sinds de verschuiving van de game naar gratis te spelen, is het genereren van inkomsten een beetje een knelpunt gebleken. Vooral omdat een bepaalde wapencharme in het echt goedkoper was om te kopen dan in de game.

Wel lijkt het bedrijf de juiste balans te willen vinden.

“We zijn niet helemaal tevreden met hoe alles nu voelt”, zei hij. “Er is veel dat we leuk vinden: een aantal dagelijkse/wekelijkse uitdagingen overwinnen of iets nieuws krijgen voor een held van wie je houdt, kan geweldig voelen! Maar we erkennen ook dat de ervaring van vandaag mogelijkheden voor verbetering biedt waarop we ons moeten concentreren.”

IGN’s Overwatch 2-recensie gaf het 8/10 en zei: “Overwatch 2 blaast nieuw leven in wat ooit de scherpste multiplayer-shooter was die er was, voordat de randen ernstig werden afgestompt door de aandacht die Blizzard verschoof”, eraan toevoegend dat “De basis is helemaal klaar voor Overwatch om weer te schitteren zoals het ooit deed in de multiplayer-shooterscène, en de toekomst ziet er absoluut rooskleurig uit met wat er de komende maanden gaat gebeuren.

Meer lezen over Overwatch 2? Bekijk de nieuwe tankheld Ramattra en hoeveel spelers Overwatch 2 in de eerste maand bereikte.

Ryan Leston is entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. Je kunt hem volgen Twitteren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply