Niets Telefoon (1) is beschikbaar met ₹ 6.500 op Flipkart: meer details binnenin

0

Niets Telefoon (1) is zojuist goedkoper geworden. Het is verkrijgbaar met een vaste korting van 1.500 op e-commercesite Flipkart. Oorspronkelijk geprijsd op 33.999 (basisprijs) is de smartphone verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs van 27.499 op Flipkart nu. Als u van plan was om de Nothing Phone (1) te kopen, is dit een van de beste deals die u kunt krijgen.

Zoals hierboven vermeld, wordt het 8GB + 128GB-model van Nothing Phone (1) verkocht tegen 27.499. Evenzo zijn de varianten van 8 GB + 256 GB en 12 GB + 256 GB beschikbaar op 30.400 en respectievelijk 32.499. Daarnaast is er een inruilkorting van maximaal 16.799 bij aankoop.

Bankaanbiedingen zijn inclusief 10% directe korting van maximaal 1.500 op creditcards/betaalkaarten van de Federale Bank, tot maximaal 1500 en 10% directe korting op Punjab National Bank Credit Card tot 1250. Er is een cashback-aanbieding van $ 5 voor houders van een Flipkart Axis-bankkaart.

De smartphone kan ook worden gekocht bij gemakkelijke EMI-opties. Zowel standaard EMI als gratis EMI-opties zijn beschikbaar. Gratis EMI for Nothing Phone (1) vanaf 4.584 per maand. Kopers van Nothing Phone (1) krijgen 25% korting op het Discovery+ abonnement.

Nothing Phone (1) wordt aangeboden in twee kleuren: zwart en wit. De handset wordt geleverd met een innovatieve Glyph-interface. Het is uitgerust met een 6,55-inch Full HD + OLED-scherm met een adaptieve verversingssnelheid van 60 Hz tot 120 Hz. Het scherm is HDR10+ en wordt geleverd met een laagje Corning Gorilla Glass 5.

Niets smartphone wordt aangedreven door Qualcomm Snapdragon 778+ octa-core processor en heeft dubbele 50 MP geavanceerde sensoren aan de achterkant, met de hoofdcamera aangedreven door het vlaggenschip Sony IMX766. De telefoon beschikt ook over nachtmodus en scènedetectie.

Aan de voorkant zit een 16MP-camera voor selfies. Wat de batterij betreft, zou Nothing Phone (1) tot 18 uur gebruik leveren bij elke oplaadbeurt en twee dagen stand-by. De telefoon biedt snel opladen en zou in slechts 30 minuten opladen van 0 tot 50% opladen.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply