In plaats van Ticketmaster te erkennen, deelt Taylor Swift nog een ‘Anti-Hero’-remix

0

Over slechte timing gesproken. Na de chaos die er was De Eras-tour voorverkoop en Ticketmaster die de algemene verkoop annuleert, hoopte Swifties Taylor Snel zou een soort antwoord geven om het te erkennen. Maar in plaats van fans te troosten of Ticketmaster te roepen, besloot de popzanger dat dit het perfecte moment was om weer een nieuwe remix van “Anti-Hero” uit te brengen.

Taylor Nation, de officiële fansite van Swift, heeft aangekondigd dat ILLENIUM’s remix van “Anti-Hero” nu voor een beperkte tijd beschikbaar is op de website van Taylor Swift. Deze aankondiging werd echter niet met de lof of opwinding ontvangen die het gewoonlijk zou zijn.

In plaats daarvan stuitte het op wrok, woede en irritatie – dit is niet het nieuws dat ze wilden horen.

Swifties zeiden tegen Taylor Nation dat ze “de kamer moesten lezen” omdat veel fans geen kaartjes voor de Eras Tour konden bemachtigen en de tweedehandsmarkt uit de hand liep.

Aanplakbord meldde dat meer dan 14 miljoen mensen in de rij stonden te wachten om Eras Tour-tickets te bemachtigen terwijl slechts 1,5 miljoen geverifieerde fans codes ontvingen. Live Nation-voorzitter, Greg Maffei, verontschuldigde zich en zei dat ze “hard werken” om dit op te lossen en dat de voorverkoop van de Eras Tour “elke verwachting overtrof”.

“Mijn excuses aan al onze fans. We werken hier hard aan. Capaciteit opbouwen voor piekvraag is iets wat we proberen te doen, maar dit overtrof alle verwachtingen.”

Noch Swift noch Taylor Nation hebben degenen erkend die worstelden met de voorverkoop en alleen die paar gelukkige tickethouders, evenals de remix. Ondertussen hebben enkele politici, zoals congreslid Alexandria Ocasio-Cortez en de procureur-generaal van Tennessee, Jonathan Skrmetti, gezegd dat Ticketmaster moet worden onderzocht.

Meer dan 30.000 handtekeningen ondertekenden de petitie om het ministerie van Justitie Ticketmaster te laten onderzoeken en de fusie met Live Nation te laten verbreken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.