Higan: Eruthyll – Officiële pre-registratietrailer

0

Higan: Eruthyll is een geheel nieuwe gratis te spelen mobiele 3D real-time strategie-RPG met een gelikte geanimeerde kunststijl die binnenkort verschijnt. Higan: Eruthyll speelt zich af in een wereld waar magie en technologie zijn samengesmolten, en het is aan de speler om een ​​krachtig team samen te stellen dat in staat is om op te staan ​​om de krachten van het kwaad in de strijd te stoppen. Higan: Eruthyll is binnenkort beschikbaar voor pre-registratie in de Google Play Store en de Apple App Store.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply