Gurugram: Demonstranten die het Ahir-regiment eisen in het leger botsen met de politie, verschillende gewonden

0

Botsing tussen demonstranten en politie
Afbeeldingsbron: TWITTER Botsing tussen demonstranten en politie

De politie van Gurugram heeft vrijdag meer dan 200 mensen vastgehouden nadat protesten voor het eisen van de vorming van een Ahir-regiment in het leger gewelddadig waren geworden.

Volgens een functionaris raakten er verschillende gewonden bij een botsing tussen de politie en de demonstranten. Honderden demonstranten verzamelden zich rond 10.30 uur op de locatie en probeerden de snelweg Delhi-Jaipur te blokkeren, zeiden ze.

Toen de politie hen begon vast te houden, begonnen sommigen met stenen te bekogelen, voegden ze eraan toe.

Bij de botsing tussen de politie en de demonstranten raakten mensen van beide kanten gewond, zei de politie, eraan toevoegend dat sommigen van hen nog steeds ter plaatse zijn.

Assistent-commissaris van politie (Manesar) Suresh Kumar zei: “De demonstranten wilden de snelweg blokkeren en we hielden ze vast. We vertellen ze dat als ze willen protesteren, ze dat kunnen doen, maar dat het niet is toegestaan ​​op de snelweg.”

De politie is ter plaatse en de situatie is onder controle, aldus de ACP.

De verkeerspolitie van Gurugram heeft donderdag een advies uitgebracht nadat de demonstranten de demonstratie nabij de Kherki Daula-tol hadden aangekondigd. Er werd een grote politiemacht ingezet om het verkeer om te leiden.

De gedetineerde demonstranten werden met meer dan tien bussen langs de Haryana-wegen naar verschillende politiebureaus gestuurd, aldus de politie.
(Met PTI-invoer)

Lees ook: Indiase leger legt vijvers aan in voorwaartse gebieden van de oostelijke Ladakh-sector | Dit is waarom

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.