Gran Turismo-film met in de hoofdrol David Harbor begint met productie, plotdetails onthuld

0

De productie van de Gran Turismo-film is begonnen. In een tweet bevestigde Sony Pictures dat de opnames voor de door David Harbour geleide filmaanpassing nu aan de gang zijn, naast een uitgangspunt dat een levensechte benadering heeft, zoals eerder gemeld. Geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9), is de film gebaseerd op het inspirerende verhaal van de echte Gran Turismo-speler Jann Mardenborough, die via een reeks gamewedstrijden hogerop kwam en uiteindelijk als professionele coureur toetrad tot de grote competities. Sony plant een bioscooprelease voor Gran Turismo op 11 augustus 2023.

Terwijl de eigenlijke Gran Turismo-games afhankelijk zijn van race-uitdagingen en circuits, is Sony van plan een unieke draai aan de aankomende film toe te voegen door het verhaal van de Britse autocoureur Jann Mardenborough op te nemen, die zijn carrière lanceerde door deel te nemen aan het GT Academy-trainingsprogramma. In de film speelt Harbor een naamloze mentor, een gepensioneerde autocoureur, die de jongen, gespeeld door Archie Madekwe (Midsommar), begeleidt op het pad naar succes. Of de laatste de naam “Mardenborough” draagt, valt nog te bezien. Voor nu is er gewoon een foto achter de schermen, met vier Nissan GT-R’s op een rij, met op de dakspaan een misgekleurd Gran Turismo-logo – een doelwit voor spot op sociale media.

In een gesprek met Collider over de Gran Turismo-film plaagde Harbor een niveau van “ingewanden”. “Neill is zo cool en zo’n goede regisseur dat het echt een plezier was om aan deze film te werken, en deze film gaat worden… Over niet wat je verwacht gesproken, met hem aan het roer zit er iets diepgewortelds in deze film, naar deze videogamewereld die zo cool is. Ik kan niet wachten tot je deze film ziet. Ja. Simracen, man, wie wist dat? Die jongens zijn ongelooflijk’, zei hij. Gran Turismo begon in 1997 en verkocht in zijn 25-jarige bestaan ​​wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren, waarmee het de best verkochte videogamefranchise van PlayStation is. De franchise wordt geprezen om zijn zeer gedetailleerde beelden en voertuigfysica, die een gevoel van realisme nabootsen. Het is verstoken van enige verhalende aspecten, waardoor Sony’s benadering van de film fris aanvoelt.

In de Gran Turismo-film spelen ook Orlando Bloom (The Lord of the Rings-films), Darren Barnet (Love Hard), Djimon Hounsou (Shazam!), Spice Girls-lid Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski en Thomas Kretschman (Westworld). Jason Hall (American Sniper) en Zach Baylin (King Richard) dienen als co-schrijvers voor de aanpassing.

Gran Turismo vergroot de druk van Sony om zijn populaire videogamefranchises om te zetten in film- en tv-adaptaties. Topprojecten zijn onder meer de God of War-serie van Amazon en Horizon Zero Dawn van Netflix – de laatste zal worden geleid door Steve Blackman, de maker van The Umbrella Academy.

Eerder deze maand stelde HBO een releasedatum vast van 16 januari 2023 voor de serie The Last of Us, met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De show met negen afleveringen is mede geschreven door de originele schrijver van het spel, Neil Druckmann, en Craig Mazin (Tsjernobyl), en gaat in première op HBO, HBO Max en Disney+ Hotstar, afhankelijk van waar je woont.

De PlayStation Productions-eenheid is ook van plan verfilmingen te maken voor de zombie-overlevende game Days Gone en Gravity Rush, de sci-fi odyssee gebaseerd op een personage met zwaartekracht tartende superkrachten.

De Gran Turismo-film moet op 11 augustus 2023 in de bioscoop verschijnen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.