Freddy: Kartik Aaryan vertelt over zijn karakter, zegt ‘hij is niet je conventionele Bollywood-held’

0

Freddy: Kartik Aaryan vertelt over zijn karakter
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/KARTIKAARYAN Freddy: Kartik Aaryan vertelt over zijn karakter

Kartik Aaryan bereidt zich voor op de release van zijn aankomende film, Freddy, samen met Alaya F. Het werk van de acteur aan zijn aankomende streamingfilm ging gepaard met veel zelfonderzoek, omdat hij met een andere kant van zichzelf aan het spelen was. Volgens hem is het titulaire personage geen conventionele Bollywood-held, maar iemand met een donkere ondertoon.

De film gaat over de reis van Dr. Freddy Ginwala (gespeeld door Kartik), een verlegen, eenzaam en sociaal onhandig persoon die graag met zijn miniatuurvliegtuigen speelt. De enige vriend die hij heeft is zijn huisdierschildpad ‘Hardy’.

Aaryan gaf een voorproefje van zijn personage en zei: “Het personage is duister – hij is niet je conventionele Bollywood-held. Je zou hem helemaal niet als een held beschouwen. Mijn personage in Freddy hielp me een andere kant van mijn vak te verkennen. en moedigde me aan om mijn capaciteiten bij elke stap als acteur uit te dagen.”

De acteur deelde zijn enthousiasme om deel uit te maken van de film en zei: “Het is anders. Het is aangrijpend. Het is een donkere thriller die al een tijdje ontbreekt. Freddy laat je bij elke hoek op het puntje van je stoel achter. Het is een heel speciale film voor mij, en ik hoop dat het publiek de moeite en alles wat we met de film hebben geprobeerd te doen, waardeert.”

Lees ook: Vicky Kaushal & Sara Ali Khan’s looks van Laxman Utekar’s volgende gelekte ‘AGAIN’ | FOTO’S

Geproduceerd door Balaji Telefilms Ltd., NH Studioz en Northern Lights Films, en geregisseerd door Shashanka Ghosh, speelt Alaya F de vrouwelijke hoofdrol in de film. ‘Freddy’, via de direct-naar-digitale route, wordt op 2 december 2022 uitgebracht op Disney+ Hotstar.

Lees ook: Bigg Boss 16: Archana Gautam verzet zich tegen kapitein Sajid Khan, huisgenoten gooien haar bezittingen in de gevangenis

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.