Elon heeft onlangs de mogelijkheid geopperd om een ​​opvolger bij Tesla te hebben, zegt een bestuurslid

0

Elon Musk suggereerde onlangs de mogelijkheid dat iemand hem zou opvolgen als CEO van Tesla Inc., zei een bestuurslid woensdag terwijl hij getuigde in een rechtszaak over het beloningspakket van de CEO bij de fabrikant van elektrische voertuigen.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.