‘Disenchanted’ debuteert op een rotte kritische ontvangst, maar spreekt het fans aan?

0

In het tijdperk van sequels, remakes en reboots is Disney’s film uit 2007 betoverd met in de hoofdrol Amy Adams en Patrick Dempsey is de laatste die nieuw leven wordt ingeblazen. Het vervolg van de film Ontgoocheld is net in première gegaan, tot lauwe kritische ontvangst, maar opwinding van fans die al vijftien jaar wachten.

Ontgoocheld is naar verluidt in de maak sinds 2010, geconfronteerd met talloze herschrijvingen van scripts en vertragingen. Volgens de huidige Rotten Tomatoes-score lijkt het er echter op dat al die moeite nog steeds niet genoeg was. Op de website, die recensies van critici over de hele linie verzamelt, staat de Disney-film op 50% op de Tomatometer, na de eerste reeks professionele meningen.

De Hollywood-reporter‘s Lovia Gyarkye noemt de film “zo vanille als de setting”, terwijl hij, voor IindieWire’s Samantha Bergeson, “schattig genoeg is om deze feestdagen een beetje een escapistische spreuk uit te spreken.” Owen Gleiberman op Verscheidenheid zegt dat Disenchanted meer speelt als “een lichtshow op zoek naar een film”, en De beschermer‘s Benjamin Lee geeft toe dat “er net genoeg charme is om te behouden [it] van het waarmaken van zijn titel.”

Deze afgemeten woorden van critici zullen onder de gepassioneerde fans van betoverd, die al jaren om dit vervolg vroegen. Nostalgie zal waarschijnlijk ook een grote rol spelen in de mening van degenen die zijn opgegroeid met de film, waardoor deze hen nauw aan het hart ligt.

Een fan gelooft dat Disenchanted “net zo magisch was als de eerste film”, en een andere is erg “geobsedeerd” (in hoofdletters!).

Als er één ding is waar zowel fans als critici het over eens lijken te zijn, is dat de cast alles heeft gegeven en hun passie voor het project doorscheen in hun uitvoeringen, met Amy Adams, als hoofdrolspeler, die de meeste liefde kreeg. De muzikale nummers van de film en de algemene score worden eveneens geprezen, van boven naar beneden.

Ontgoocheld ook sterren Idina Menzel en James Marsden, die hun rollen als Nancy en Edward opnieuw vertolken, evenals nieuwe toevoegingen zoals Maya Rudolph, Gabriella Baldacchino, Yvette Nicole Brown, en vele anderen.

De film volgt Adams’ Giselle en Dempsey’s Robert vijftien jaar na hun lang en gelukkig leven. Het is nu beschikbaar om te streamen op Disney Plus.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.