Chef van het directoraat Handhaving, SK Mishra, krijgt voor de derde keer op rij een jaar verlenging

0

Hoofd handhavingsdirectie Sanjay Kumar Mishra
Afbeeldingsbron: TWITTER Hoofd handhavingsdirectie Sanjay Kumar Mishra

ambtstermijn van ED-chef: De regering van de Unie verlengde de ambtstermijn van het hoofd van het Enforcement Directorate (ED) Sanjay Kumar Mishra met een jaar, waarmee het de derde verlenging voor hem was.

Volgens een officieel bevel van het ministerie van Personeelszaken heeft de functionaris van de Indiase belastingdienst (IRS) uit 1984 uitstel gekregen tot 18 november 2023.

“De Benoemingscommissie van het Kabinet heeft een verlenging van de ambtstermijn goedgekeurd van Shri Sanjay Kumar Mishra, IRS (IT:84006) als Directeur Handhaving bij het Directoraat Handhaving voor een periode van één jaar na 18.11.2022, dwz tot 18.11.2023 of tot verdere orders, afhankelijk van welke eerder is”, aldus de order.

De verlenging voor de 62-jarige Mishra komt een dag voor zijn pensionering. Eerder op 18 november 2018 werd hij aangesteld als chef ED voor een periode van twee jaar.

Later, op 13 november 2020, actualiseerde de Rijksoverheid de benoemingsbrief met terugwerkende kracht, waardoor zijn termijn van twee jaar werd verlengd tot drie jaar.

Ondertussen heeft de regering vorig jaar ook een verordening ingevoerd die het mogelijk maakt de verplichte termijn van twee jaar voor de directeuren van de ED en het Centraal Bureau voor Onderzoek (CBI) met maximaal drie jaar te verlengen.

De ED functioneert onder het ministerie van Financiën van de Unie en handhaaft de strafrechtelijke bepalingen van de Wet ter voorkoming van witwassen van geld (PMLA), de Fugitive Economic Offenders Act die in 2018 door de Modi-regering is ingesteld, en de civiele secties van de Foreign Exchange Management Act (FEMA).

(Met input van PTI)

LEES OOK: Delhi accijnzenbeleid zaak: Rechtbank verlengt ED voorarrest van twee zakenlieden tot 21 november

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.