Call of Duty: Warzone 2.0 releasedatum, preload, downloadgrootte, gameplay en meer

0

Call of Duty: Warzone 2.0 — deze week op alle grote platforms — zoals de naam al doet vermoeden, is een enorme bewerking van Activision’s premium, gratis te spelen Battle Royale-formule. “Van de grond af opgebouwd”, voegt dit vervolg tal van interessante wendingen toe aan het basisspel, met als grootste verkoop de Al Mazrah-kaart, met 18 belangrijke aandachtspunten, terwijl je op overlevenden jaagt door kustplaatsen, rotsachtige toppen, woestijnen, en verken een hele stad. Het opfleuren van de klassieke Warzone-ervaring zou de introductie zijn van onderwatergevechten, die weliswaar beperkt zijn tot handvuurwapens, maar voldoende mogelijkheden bieden voor creatieve stealth-verwijderingen.

Dat gezegd hebbende, impliceert de lancering van Warzone 2.0 niet de sluiting van de oorspronkelijke in 2020 uitgebrachte Battle Royale-titel – voor het grootste deel. Ten eerste zullen spelers uiteindelijk overstappen naar de nieuwere, meer geavanceerde versie van de twee, zoals we hebben gezien met talloze titels in het bredere gamelandschap. Ten tweede zullen servers voor de huidige Call of Duty: Warzone kort worden afgesloten, samenvallend met de release van het vervolg. Dit markeert slechts een pauze van slechts 12 dagen, waarin de ontwikkelaars Raven Software zorgen voor een vlotte vaart op de nieuwe titel, waardoor meer spelers worden aangemoedigd om mee te doen.

Vanaf 16 november om 21.30 uur IST in India/ 8.00 uur PT in de VS gaan de Warzone-servers van 2020 kort offline en keren ze terug op 28 november om 23.30 uur IST/ 10.00 uur PT, zij het met een nieuwe naam — Call of Duty: Warzone Caldera — verwijzend naar de integratie met Call of Duty: Vanguard uit 2021. Alle ontgrendelde cosmetica en voortgang blijven intact in de originele titel, maar kunnen niet worden overgedragen naar Warzone 2.0, aangezien beide games als afzonderlijke entiteiten functioneren. De uitgever is ook van plan om Battle Royale volgend jaar uit te breiden naar mobiel, met op maat gemaakte evenementen en afspeellijsten.

Call of Duty: Warzone 2.0 tot Warhammer 40.000: Darktide, de grootste games die in november worden gelanceerd

warzone 2 moet img 1 weten warzone 2 moet img 1 weten

Alle ontgrendelde cosmetica of voortgang van Warzone worden niet overgedragen naar het vervolg
Fotocredit: Activision

Daarmee is hier alles wat u moet weten over Call of Duty: Warzone 2.0:

Call of Duty: Warzone 2.0 releasedatum

Call of Duty: Warzone 2.0 wordt op woensdag 16 november om 23.30 uur IST/ 10.00 uur PT gelanceerd op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Net als bij de eerste Battle Royale-game, heeft Activision bevestigd dat Warzone 2.0 volledig gratis te spelen zal zijn en cross-play en cross-progressie zal ondersteunen bij de lancering.

Call of Duty: Warzone 2 systeemvereisten

Hoewel Activision zelf geen pc-vereisten voor Call of Duty: Warzone 2.0 heeft onthuld, heeft de Steam-winkelpagina ze gedetailleerd beschreven. Algemene vereisten zijn onder meer een Windows 10 64-bits besturingssysteem, DirectX 12 en minimaal 125 GB vrije opslagruimte.

Call of Duty: Warzone 2.0 minimale pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i3-6100/ Core i5-2500K of AMD Ryzen 3 1200
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 960 of AMD Radeon RX 470
  • Werkgeheugen: 8GB

Call of Duty: Warzone 2.0 aanbevolen pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i5-6600K/ Core i7-4770 of AMD Ryzen 5 1400
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580
  • RAM-geheugen: 12 GB

Call of Duty: Warzone 2.0: preload, bestandsgrootte en downloaddetails

Degenen die graag direct in de actie willen springen, kunnen nu Call of Duty: Warzone 2.0 preloaden voorafgaand aan de lancering.

Deze voorlaadtijd van twee dagen eerder is deels te danken aan de enorme bestandsgrootte van de game, die voorheen gemeld als maar liefst 115.62GB download, laat nu andere resultaten zien. Pogingen om de game op pc te downloaden, laten tegenstrijdige cijfers zien – Battle.net zegt 17,4 GB, terwijl Steam 23,8 GB zegt. Er is een mogelijkheid dat het slechts de initiële preload-grootte is, aangezien de eerder genoemde sectie met systeemvereisten op Steam 125 GB opslagruimte vereist.

Degenen die op de interne SSD’s van hun PS5 of Xbox Series S / X draaien, willen misschien wat ruimte vrijmaken voor de lancering. Op Xbox neemt de game naar verluidt een miezerige 6,2 GB aan opslagruimte in beslag, wat wederom niet overeenkomt met de gerapporteerde opslagcapaciteit.

Warzone 2 zou automatisch moeten verschijnen op de respectievelijke Steam- en Battle.net- (pc), PlayStation- of Xbox-winkels, met een downloadknop.

Call of Duty: Warzone 2.0-gameplay en functies

De nieuwe Al Mazrah-map biedt onderdak aan 150 overlevenden op het door oorlog verscheurde slagveld, terwijl ze op zoek zijn naar wapens en voorraden, op jacht naar alle bewegende doelen om als laatste overeind te komen. Eigenaren van de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 2 hebben al een goede smaak gekregen van de nieuwste kaart, in schaars, aangezien de multiplayer-matchups allemaal afgebroken segmenten waren van de grotere Al Mazrah. De kerngameplay blijft hetzelfde, waarbij spelers solo, in duo’s, trio’s of in groepen van vier mogen duiken, waardoor de diversiteit in de strijd wordt versterkt met nieuwe voertuigen, namelijk de Heavy Chopper en de GMC Hummer, naast de eerder genoemde watergevechten.

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft binnen de eerste 10 dagen een omzet van $ 1 miljard overschreden

warzone 2 moet al mazrah kennen warzone 2 al mazrah

De Al Mazrah is een uitgebreide nieuwe kaart met kustgebieden, rotsachtige toppen en woestijnen
Fotocredit: Activision

Warzone 2.0 uitrustingen

Aangepaste uitrustingen keren terug in Warzone 2.0 en bewapenen spelers met hun favoriete primaire wapens, hoewel het proces enigszins is aangepast. In de oorspronkelijke titel kon men eenvoudigweg een luchtdrop doen, waardoor een vooraf geselecteerde kit wordt toegekend die voor optimaal spel zorgt. Dit zorgde ervoor dat spelers die drops gewoon opriepen, in plaats van naar wapens te zoeken en het spel te spelen in het beoogde Battle Royale-formaat. Met Call of Duty: Warzone 2.0 heeft Activision de aanpak echter verworpen en winkels toegevoegd, waar in-game verdiend geld kan worden gebruikt om het primaire vuurwapen te kopen van een gemaakte uitrusting.

Evenzo zijn er Loadout Drop Public Events, waar buitkratten in de wedstrijd worden gedropt. Deze zijn echter niet toegewezen aan individuele squadrons en zijn voor iedereen toegankelijk – vergelijkbaar met Player Unknown’s Battlegrounds. Je kunt ook een volledige uitrusting ontgrendelen door Strongholds en Black Sites op te ruimen; gebieden die wemelen van AI-strijders.

Warzone 2.0 bolwerken en zwarte locaties

Zie het als hapklare coöp-ontmoetingen die zijn geïntegreerd in de grotere Battle Royale-ervaring. Verschillende Strongholds worden willekeurig geactiveerd op de kaart, waardoor ze zich openstellen voor echte, online overlevenden, die AI-soldaten kunnen bevechten en zeldzame buit kunnen verzamelen. Het eerste team dat een Stronghold voltooit, moet een bom onschadelijk maken en verdient een sleutel tot een Black Site en hun aangepaste uitrusting. Opeenvolgende teams hebben de taak een bepaald aantal verdedigers (bots of spelers) uit te schakelen en worden beloond met hun respectieve aangepaste uitrusting, maar niet met een Black Site-sleutel. De laatste is botweg gezegd, een gevaarlijkere versie van Strongholds, die een risicovolle speelstijl met hoge beloningen mogelijk maakt en in ruil daarvoor een permanente wapenblauwdruk biedt.

Meerdere kringen

Traditioneel hebben Battle Royale-spellen verstikkende stormen of gifwolken die de kaart na verloop van tijd omhullen, waardoor spelers worden aangespoord om zich naar nauwe, veilige gebieden te haasten en het spel te beëindigen. Met Warzone 2.0 heeft Activision variaties in de sluitende cirkel beloofd, dankzij de grillige weerafwijkingen op de Al Mazrah-kaart, die kleinere veilige zones van verschillende groottes kunnen creëren, waardoor spelers gedwongen worden om op hun beurt uit hun schuilplaats te komen. , resulterend in verschillende microgevechten. De cirkelverkleining en samenvoeging zijn ook volledig willekeurig en hebben tot doel perioden van downtime in de rondes te verminderen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt eind 2023 premium-uitbreiding: rapport

al mazrah cirkel kaart cirkel

De grillige weerpatronen op Al Mazrah creëren meerdere kleinere veilige zones
Fotocredit: Activision

Warzone 2.0 2v2 goelags

Warzone 2.0 brengt een 2v2 Gulag-situatie, waarin willekeurig gepaarde duo’s moeten coördineren om de tegenstander uit te schakelen en terug te keren naar het spel. Net als in het origineel krijgen operators voorafgaand aan deze rondes vooraf gedefinieerde wapens, variërend van gewone pistolen tot een jachtgeweer, plus een dodelijke en tactische granaat. Betere wapens zijn te vinden in het midden van de kaart, zij het met het risico onmiddellijk dood te gaan.

Er is ook een alternatieve mogelijkheid om uit de cellen te ontsnappen, met de toevoeging van een AI-tegenstander genaamd de Jailer, die willekeurig halverwege de goelag-confrontatie verschijnt. Afgezien van hun meningsverschillen, kunnen alle vier de spelers in plaats daarvan binnen een beperkt tijdsbestek deze nieuwe tegenstander aanvallen om een ​​roze slip terug in de wedstrijd te krijgen.

Warzone 2.0 DMZ

De DMZ is een geheel nieuwe extractiemodus in de Call of Duty-franchise, die bekend zou moeten zijn bij degenen die ervaring hebben met Escape from Tarkov of Hunt: Showdown. Beschreven als een “open-wereld verhaalgericht” decorstuk, laat de DMZ squadrons op een exfiltratie-missie vallen, terwijl ze de strijd aangaan met vijandelijke operators of AI-strijders, zoeken naar waardevolle items om mee naar huis te nemen en ze opnieuw gebruiken voor de volgende infiltratie . Spelers kunnen hun eigen inzet bepalen en uiteindelijk een aantal hoogwaardige items verdienen voor gebruik in Warzone 2.0 en Modern Warfare 2. Hoewel de regels voor betrokkenheid vrij liberaal zijn, moeten alle operators exfileren uit de Al Mazrah Exclusion Zone om de vruchten te plukken.

DMZ is standaard een trio-gebaseerde modus, met de optie om solo of duo te spelen door squad fill uit te schakelen. Spelers beginnen met een kleine inventaris, die kan worden uitgebreid door deel te nemen aan Faction-missies, waar je het opneemt tegen PMC-groepen. Houd er rekening mee dat, net als bij Tarkov, het verliezen van wapens op het slagveld of sterven betekent dat de wapens voor altijd verdwenen zijn. Je hebt volledige vrijheid over hoe je de exfiltratie-missies wilt benaderen, of het nu gaat om het doden van NPC’s, online vijanden, of gewoon om een ​​voorraad aan te leggen.

dmz dmz

De nieuwe DMZ-modus werkt vergelijkbaar met Escape from Tarkov
Fotocredit: Activision

“We hebben een enorme levende wereld gebouwd in Al Mazrah met uitdagende vijanden, een uitgebreid missiesysteem, nevenmissies, geheimen en meer. Als we naar de toekomst kijken, hopen we spelers voor exfiltratie op nieuwe manieren te belonen, terwijl we werken aan nieuwe toepassingen voor geld en items”, aldus Activision in een blogpost.

Call of Duty: Warzone 2.0-trailer

De Warzone 2.0-trailer werd half september gedropt als onderdeel van het Call of Duty Next-evenement, met een glimp van de nieuwe map, met drones die helikopters in gruzelementen kunnen schieten en een EMP-mes, dat een kleine puls veroorzaakt om voertuigen te beschadigen. Het vervolg brengt ook een geheel nieuwe third-person-modus, die gemengde reacties ontving tijdens de bètaperiode van Call of Duty: Modern Warfare 2.

“Naar aanleiding van feedback van [Modern Warfare 2] bèta, het naar beneden richten van vizieren blijft nu in third-person POV voor low-zoom optica. Alleen high-zoom optica (beginnend met de ACOG en hoger) en speciale optica zoals Hybrids en Thermals zullen terugkeren naar first-person POV. We geloven dat dit de third-person-ervaring zal verbeteren terwijl de gameplay in balans blijft”, aldus een rapport van vorige maand. Laten we hopen dat de feedback ook wordt geïmplementeerd in de komende Warzone 2.0.

De uitgever heeft ook een lanceringstrailer uitgebracht, gericht op explosieve actie op de slagvelden van Al Mazarah, die je hieronder kunt bekijken.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply