Vivo V21s 5G met MediaTek Dimensity 800U SoC gelanceerd: prijs, specificaties

0

Vivo V21s 5G is gelanceerd in Taiwan. De smartphone wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 800U SoC en draait op Android 12 OS. De smartphone van Vivo heeft een 6,44-inch AMOLED full-HD+ scherm met een resolutie van 2.404 x 1.080 pixels en een verversingssnelheid van 90 Hz. De handset heeft een drievoudige camera aan de achterzijde met als hoogtepunt een 64-megapixelsensor. De Vivo V21s 5G heeft een batterij van 4000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 33 W. De smartphone wordt geleverd in twee kleurenopties.

Vivo V21s 5G prijs

De Vivo V21s 5G is geprijsd op NTD 11.490 (ongeveer Rs. 30.000) in Taiwan. Zoals eerder vermeld, is de smartphone verkrijgbaar in twee kleuren: kleurrijk en donkerblauw.

Vivo V21s 5G-specificaties

De V21s 5G van Vivo wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 800U SoC en draait Android 12 OS dat is bedekt met FunTouch OS 12. De smartphone heeft een ingebouwde opslagcapaciteit van 128 GB. Het heeft een 6,44-inch AMOLED full-HD + -scherm met een resolutie van 2.404 x 1.080 pixels en een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz.

Voor optica herbergt de Vivo V21s 5G een drievoudige achteruitrijcamera-opstelling bestaande uit een 64-megapixel primaire sensor, een 8-megapixel ultrabrede camerasensor en een 2-megapixelsensor. Voor selfies wordt de handset geleverd met een 44-megapixelcamera.

Wat connectiviteit betreft, ondersteunt de dual-sim Vivo V21s 5G 5G, Bluetooth v5.1, dual-band wifi, NFC en biedt hij een USB Type-C-poort, evenals een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Zoals eerder vermeld, heeft de Vivo V21s 5G een batterij van 4000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 33 W. De smartphone van het Chinese bedrijf meet 159,68 x 73,90 x 7,29 mm en weegt ongeveer 177 g.

De Vivo V21 5G werd in april gelanceerd in India. Deze smartphone wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 800U SoC en draait op Android 11 met daar bovenop Funtouch OS 11.1. De handset heeft een drievoudige camera aan de achterzijde met als hoofd een 64-megapixel primaire camera.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.