‘Star Wars’ belooft ondersteuning voor Swifties na recente Ticketmaster Chaos

0

taylor swift max rebo

Credits: Kate Green/Getty Images, LucasFilm

De voorverkoop voor Taylor Snel‘s Eras Tour was op zijn zachtst gezegd chaotisch. Terwijl sommige fans erin slaagden kaartjes te kopen, meldden anderen storingen, lange wachttijden en onmiddellijke toeslagen op de tweedehandsmarkt nadat de tickets uitverkocht waren. Gelukkig voor deze die-hard fans hebben ze een onverwachte bondgenoot die hen steun geeft in deze intense tijden.

Misschien is deze steun een subtiele aankondiging voor een aanstaande tournee voor de grootste muziekgroep aller tijden van de melkweg.

De officiële Star Wars De Twitter-pagina plaatste een tweet die de spot dreef met Ticketmaster en waarschuwde dat fans het misschien allemaal opnieuw zouden moeten doorstaan ​​als jizz-sensatie, Max Rebo Band, op een intergalactische tour gaat. En voordat je het vraagt:

Krediet: Wookiepedia

Deze muziekgroep was voor het eerst te zien in Star Wars: Terugkeer van de Jedi in het paleis van Jabba the Hutt. Ze werden vervolgens nog een keer gezien Het boek van Boba Fett, nog steeds optredend in Tatooine. Ze zijn vooral bekend om hun liedjes ‘Jedi Rocks’ en ‘Lapti Nek’.

Eerlijk gezegd wenst Taylor Swift.

Max Rebo Band is de nummer één jizz-muziekact in de melkweg. Niemand klaarkomt immers zo goed als Rebo. Je kunt zeggen dat hun muziek alle culturen en intergalactische soorten overstijgt. De officiële Star Wars pagina bevestigde dat er een “ongekende vraag” was naar staanplaats-/pittickets in hun vorige tours, voor het geval je twijfelde!

Fans zijn klaar om helemaal klaar te komen en zeggen dat ze dat zouden doen vloerkaartjes kopen. Sommigen waren daartoe bereid uren wachten in de wachtrij van Ticketmaster zoals de Swifties gisteren deden tijdens de pre-sale. Ondertussen gingen anderen hun gebruiken militaire privileges om meer dan één ticket te kopen zodat ze de band live konden zien met hun collega’s.

Maar op basis van de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de voorverkoop van Taylor Swift, is er een strijd voor Reboheads. Meerdere Swifties meldden dat ze tijdens het afrekenen op Ticketmaster werden uitgegooid. Ondertussen wachtten anderen minstens een uur voordat ze hun tickets konden selecteren. Als Ticketmaster haperingen en slechte service had tijdens de voorverkoop van de Eras-tour, zou de ticketsite volledig kunnen crashen, zo niet het internet zelf, wanneer Rebo de basis raakt.

Ondanks de hype om deze groep live te zien, moeten we waarschijnlijk eerst uitzoeken waar in de melkweg Rebo is. De groep werd voor het laatst gezien in The Sanctuary, een cantina in Mos Espa, toen deze werd verwoest vanwege een burgeroorlog. Meerdere rapporten van burgers hebben gemeld dat de muziekgroep mogelijk is omgekomen als gevolg van de explosie. Daimyo van Mos Espa, Boba Fett, heeft geen officiële verklaring afgelegd.

Misschien heeft de groep hun dood in scène gezet, het overleefd en Tatooine voorgoed verlaten zonder het aan iemand te vertellen. Als ze naar de aarde komen, Star Wars fans zijn beter voorbereid wanneer Ticketmaster aankondigt dat zij de officiële kaartverkoper zijn voor dit eenmalige optreden.

Misschien moeten Swifties een stapje verder gaan en zich aansluiten bij de zaak, door tips en advies te geven voordat de officiële tourdata worden vrijgegeven.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.