Seizoen 3 van ‘Mythic Quest’ voelt als een thuiskomst voor fans

0

Waar moet ik nog heen nadat elk uitbreidingspakket is toegevoegd, elke zijmissie is verkend en talloze cybersnuisterijen zijn verzameld – behalve ergens anders? Deze en andere problemen dagen techneuten Ian (Rob McElhenney) en Poppy (Charlotte Nicdao) uit, nu Mythic Quest terugkeert voor een derde seizoen op Apple.

Opnieuw geschreven door vaste klanten Ashly Burch (Rachel) en David Hornsby (David) samen met McElhenney – Mythische zoektocht blijft een pareltje in de appelkroon. Na de finale van seizoen twee, waarin de visionaire oprichter Ian vertrok met Poppy, offerde Brad (Danny Pudi) zichzelf op ter wille van Jo (Jessie Ennis) en stapte David op om het over te nemen – Mythische zoektocht Het hoofdkwartier ligt in puin.

Wat overduidelijk wordt, is dat seizoen drie nog niets aan scherpte heeft ingeboet. De chemie tussen Ian en Poppy blijft onverminderd sterk, ook al botsen deze twee visionairs over de richting die hun nieuwe bedrijf Grimpop moet uitgaan. In een knap staaltje cross-cutting wordt Brad opnieuw geïntroduceerd tijdens zijn hoorzitting over zijn voorwaardelijke vrijlating, worden de loyaliteiten tussen David en Jo hersteld, terwijl Ian en Poppy hun nieuwe spel pitchen. Hera.

Afbeelding via Apple
Afbeelding via Apple

Visuele vindingrijkheid is ook overvloedig aanwezig tijdens dit vernieuwde derde optreden, aangezien Ian zijn ego toestaat hun te dicteren 2001: Een ruimte-odyssee interieur ontwerp. Vloeiende lijnen, perfecte rondingen en geen waarneembare randen geven hun nieuwe kantoren een retro-futuristische sfeer. Ondertussen hebben Rachel en Dana de handdoek in de ring gegooid Mythische zoektocht, alleen om te ontdekken dat hun droom om programmeur te worden op een obstakel stuit. Ongestoord door deze educatieve wegversperring bevinden beiden zich echter weer op hun eigen terrein – zelfs als twee nieuwkomers het testen hebben overgenomen.

Voor de volgende drie afleveringen, Carol (Naomi Ekperigin) en David kibbelen, doet Brad het cool nadat hij is ingehuurd als conciërge, terwijl Jo haar rol als Davids persoonlijke assistent een beetje te ver opvoert. In termen van plotvoortgang lijkt dit derde seizoen watertrappen, terwijl ze vertrouwen op de cast van het ensemble om dingen naar een hoger niveau te tillen door hun gecombineerde chemie op het scherm. Desalniettemin wordt Ian die zijn visionaire kant omarmt door middel van virtual reality snel saai, terwijl Dana’s programmeer-subplot eerder als opvulling dan als plotvoortgang aanvoelt.

Dat gezegd hebbende, deze getalenteerde cast is genoeg om dingen interessant te houden, ook al voelt de komedie zelden geïnspireerd aan. McElhenney en Nicdao kunnen deze personages nu bijna in hun slaap spelen en kruipen moeiteloos in de huid van beide mensen. Ondanks de brede archetypen van sociaal onhandige uber-geek en overdreven zelfverzekerde hipster-wunderkind, die Poppy en Ian verpersoonlijken, vermijden ze allebei om in karikaturen te evolueren.

Evenzo zorgen David en Jo voor een solide combinatie, aangezien haar behoefte om te domineren goed speelt tegen zijn inherente gebrek aan autoriteit. Wat ook van toegevoegde waarde blijft, is de aanwezigheid van Pudi’s Brad, die op een dunne lijn schaatst tussen transparant eigenbelang en verachtelijke sluwheid. Maar als hij het vertrouwen begint te winnen van Carol, die zich ondergewaardeerd en overbetaald voelt, ontstaat er een machtsdynamiek binnenin Mythische zoektocht verschuiving.

Afbeelding via Apple
Afbeelding via Apple

Vanaf dat moment gaat deze serie weg van de visionairs beneden om zich te concentreren op de achterbakse onrust die onder Davids neus plaatsvindt. Afgezien van de voortgang van het plot, keert het publiek terug naar seizoen drie, niet omdat ze geweldige dingen verwachten buiten deze centrale relaties. Ze komen terug omdat deze personages vertrouwd aanvoelen, onhandig vertederend en ook onbedoeld komisch zijn.

Ian en Poppy vertegenwoordigen extreme tegenstellingen waar iedereen zich op de een of andere manier mee kan identificeren. Hij is een combinatie van gladgestreken arrogantie, geïnspireerde creativiteit en ingetogen validatiekwesties. Terwijl zijn partner in crime het gelukkigst is met het creëren van een wereld vanuit programmeertalen, daar buiten in de echte wereld de sociale conventies nauwelijks te hanteren zijn.

Elk personage erin Mythische zoektocht heeft een element hiervan in hun genetische samenstelling, waardoor ze direct herkenbaar en op de een of andere manier geruststellend zijn. Dat is waar het succes van deze serie echt ligt, aangezien mensen van nature onzeker zijn, hunkeren naar geruststelling en dat vaak verhullen met overmoed. Dit is uiteindelijk de reden waarom de plot in deze show er minder toe doet dan de personages die erin bestaan.

Mythische zoektocht is niet uit op een ingewikkeld psychologisch punt of het opnieuw uitvinden van het dramatische wiel, maar probeert in plaats daarvan het publiek te betrekken door een show aan te bieden die wordt bevolkt door mensen die al te menselijke gebreken vertonen. Daarom laat seizoen drie Ian, Poppy en alle anderen gewoon hun ding doen – dat is zeker vermakelijk genoeg.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.