Samsung Galaxy A14 5G met 4 GB RAM Oppervlakken op Geekbench: Details

0

Samsung Galaxy A14 5G is verschenen op de Geekbench-lijst met het modelnummer SM-A146B. De vermelding verwijst naar een octa-core processor, een Mali G68 GPU en 4 GB RAM voor de aankomende smartphone. De aankomende A-serie handset van Samsung werd ook gespot in de Bluetooth Special Interest Group (SIG) database. De lijst had aangegeven dat de Galaxy A14 5G binnenkort gelanceerd zou kunnen worden. Het toestel van het Zuid-Koreaanse bedrijf zou Bluetooth v5.2 ondersteunen en wordt naar verwachting de opvolger van de Samsung Galaxy A13 5G.

De Galaxy A14 5G van Samsung heeft zijn intrede gedaan op de benchmarkingwebsite Geekbench. De smartphone heeft 770 punten gescoord in de single-core test en 2151 punten in de multi-core test. De Geekbench-lijst gaf ook aan dat de Samsung Galaxy A14 5G wordt geleverd met een octa-core processor, een Mali G68 GPU en 4 GB RAM.

Zoals gezegd werd de Samsung Galaxy A14 5G eerder gespot in de BIS-database. Volgens de lijst heeft de aankomende handset modelnummers SM-A146U, SM-A146VL, SM-A146W, SM-A146U, SM-A146U1/DS, SM-A146P, SM-A146P/N, SM-A146P/DSN. De smartphone zal naar verwachting ook binnenkort worden gelanceerd en wordt geleverd met Bluetooth v5.2-connectiviteit.

Ondertussen lekten ook het ontwerp en de behuizing van de handset uit. De Galaxy A14 5G zou een plat frame-ontwerp kunnen hebben dat vergelijkbaar is met de Galaxy S22-serie. De behuizingsweergave van de smartphone suggereerde ook drie ronde uitsparingen voor de camerasensoren, daarnaast is een LED-flitsmodule. Er is gesuggereerd dat de aan / uit-knop van de handset een vingerafdrukscanner heeft.

De Samsung Galaxy A14 5G zou ook een waterdruppelinkeping voor de selfiecamera aan de voorkant kunnen hebben. Er wordt gezegd dat de handset een 6,8-inch full-HD + LCD-scherm heeft en naar verwachting 167,7 x 78,7 x 9,3 mm meet.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Michael Saylor noemt Sam Bankman-Fried de ‘The Wolf of Wall Street’ van Crypto

Aanbevolen video van de dag

Schakel ‘Paniekmodus’ in op uw Samsung-smartphone: hier leest u hoe u dit doet

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.