Met de november-update van Xbox kun je rechtstreeks vanaf de console deelnemen aan Discord-spraakkanalen

0

Xbox krijgt ingebouwde Discord-voicechat. Als onderdeel van de update van november heeft Microsoft aangekondigd dat spelers nu rechtstreeks vanaf de console verbinding kunnen maken met Discord-spraakkanalen. Voorheen moest je vertrouwen op de telefoon-app of pc om het gesprek over te zetten naar het Xbox-systeem, voordat je met vrienden kon chatten. De nieuwe update heeft dat proces volledig overgeslagen, waardoor je rechtstreeks vanuit de pop-outgids toegang hebt tot alle spraakkanalen of servers. De nieuwste Xbox-update heeft ook de ervaring met het vastleggen van games verbeterd door een aparte applicatie toe te voegen.

Zolang het Discord-account is verbonden met de Xbox-console, zou men toegang moeten hebben tot het tabblad Feestjes en chats en hun vriendenlijst kunnen vinden. Houd er rekening mee dat Microsoft zowel Discord- als Xbox-feestlijsten afzonderlijk behandelt, dus het kan zijn dat u dienovereenkomstig moet overschakelen, afhankelijk van welke games u speelt. Bovendien zullen de Xbox Series S- en Series X-consoles nu profiteren van ruisonderdrukking, dankzij de software van derden Krisp, die audio-invoer sifoneert om achtergrondgeluiden, zoals “blaffende honden en klikkende toetsenborden”, te verwijderen en heldere audio levert van jouw einde. Dat gezegd hebbende, als je de voorkeur geeft aan ongefilterde audio, ga dan gewoon naar de sectie ‘Opties’ van de Discord-oproep en schakel ruisonderdrukking uit.

Het is ook vermeldenswaard dat deze wijzigingen alleen van toepassing zijn op Discord-servergesprekken. Als je rechtstreeks met een vriend wilt praten, heb je nog steeds de mobiele app nodig, net als voorheen, om het gesprek door te schakelen naar je Xbox. Hoewel dit welkome toevoegingen zijn aan de voicechat-ervaring op de console, mist Xbox nog steeds een integratie om deel te nemen aan sms-kanalen op Discord. Het is voorlopig niet bekend of het bedrijf van plan is het te implementeren.

Microsoft heeft ook een nieuwe Captures-app op Xbox toegevoegd, die toegankelijk is via het tabblad ‘Capture & share’, en die “verbeterde weergave, beheer en bewerking van je game-opnames” biedt. Clips en screenshots kunnen nu direct worden overgezet naar een externe schijf en belooft een hogere bitsnelheid op de Xbox Series S/X voor die 720p- en 1080p-opnames. Je kunt ook rechtstreeks vanaf de Xbox-console beginnen met streamen via Twitch, Lightstream of Streamlabs door simpelweg naar de optie ‘Live streaming’ te gaan en omlaag te scrollen naar ‘Bestemming’ om tussen de drie te kiezen. Helaas is de Twitch-app op Xbox voorlopig alleen bedoeld voor kijken.

Ten slotte brengt de Xbox November-update upgrades naar de wishlist-functie, met meldingen voor wanneer een game in de uitverkoop gaat – vergelijkbaar met Steam. Bovendien kunnen vrienden en familieleden een titel kiezen, kopen en cadeau doen, zolang je je verlanglijstje hebt gedeeld.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.