Horizon Call of the Mountain bevestigd als lanceringstitel voor PlayStation VR2; Valt op 22 februari 2023

0

Horizon Call of the Mountain wordt gelanceerd naast de PlayStation VR2 op 22 februari 2023. Guerilla Games heeft een aankondigingstrailer voor de titel uitgebracht, waarin je speelt als Ryas, een voormalige Shadow Carja-krijger, die is gerekruteerd op een gevaarlijke missie om een nieuwe dreiging in de Sundom. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de PlayStation Store en kosten $ 59,99/ Rs. 4.999, verder opmerkend dat het een ervaring voor één speler is. Dat gezegd hebbende, is het kopen van een Horizon Call of the Mountain PS VR2-bundel hier de goedkopere optie, die $ 599,99 kost (ongeveer Rs. 49.000). De VR-headset zelf kost een flinke $ 549,99 (ongeveer Rs. 45.000), dus je kunt een paar dollar besparen door het op zichzelf staande spel te vermijden.

De Horizon Call of the Mountain-trailer richt zich op het gameplay-aspect en gaat verder waar we gebleven waren tijdens de eerste CES 2022-presentatie. Ons personage Ryas wordt naar het centrale deel van de kaart begeleid in ruil voor vrijheid — iets dat te maken heeft met een ‘moeilijk verleden’. Met behulp van de vaardigheden die hij tot zijn beschikking heeft, waaronder boogschieten en een voorliefde voor klimmen, moeten spelers gigantische beatachtige machines omverwerpen en een nieuwe dreiging ontdekken die opdoemt in de Sundom. We krijgen de PS VR2 nooit live in actie te zien, maar de beelden bieden een glimp van de acts die je zou kunnen uitvoeren in de first-party PlayStation-titel, waaronder zwemniveaus, tokkelen door valleien en het aanspannen van de boogpees terwijl je teken een pijl. Sony bevestigde eerder dat de bolvormige PS VR2 Sense-controllers adaptieve triggers zullen bevatten, zodat de stijfheid voelbaar is.

Tijdens onze tijd in het spel belooft Guerilla Games dat we zowel nieuwe als bekende personages uit het Horizon-universum zullen tegenkomen, waaronder Aloy de jageres, die ons zal helpen bij speurtochten. In de blogpost van de studio wordt ook opgemerkt dat wapens niet beperkt zijn tot de standaardwapens, aangezien spelers verschillende tools tegenkomen die ze onder de knie moeten krijgen om te overleven in het wild. Horizon Call of the Mountain wordt ontwikkeld in samenwerking met Firesprite, die eerder werkte aan de survival-horrorgame The Persistence, voor de originele PlayStation VR.

PlayStation heeft ook zeven andere PS VR2-titels beschikbaar gesteld voor pre-order in de winkel. De eerste zes daarvan lanceren samen met Horizon Call of the Mountain op 22 februari 2023, terwijl The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution op 21 maart 2023 uitkomt.

Hier is de lijst met PS VR2-titels die beschikbaar zijn voor pre-order met hun respectievelijke prijzen:

  • Kosmonisch hoog bij Rs. 2.997
  • Demeo bij Rs. 3.330
  • Hallo buurman: zoek- en reddingsacties voor Rs. 2.497
  • Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition voor Rs. 4.162
  • Tentakel bij Rs. 2.081
  • De lichte brigade op Rs. 2.081
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Hoofdstuk 2: Vergelding voor Rs. 3.330

Tijdens de eerste lanceringsfase kunnen alleen die in de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland en Luxemburg PlayStation VR2 pre-orderen via de online storefront op direct.playstation.com. Geïnteresseerde spelers kunnen zich vandaag registreren voor pre-orders, waarbij de eerste zendingen tijdens de lanceringsweek uitgaan.

Zowel Horizon Call of the Mountain als de PS VR2 worden gelanceerd op 22 februari 2023. Momenteel is er geen woord over een lancering in India.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.