Het effect van maansverduistering 2022 op zwangerschap: is Chandra Grahan schadelijk voor zwangere vrouwen? Ken do’s & don’ts

0

Representatief beeld van maansverduistering chandra grahan effect op zwangerschap
Afbeeldingsbron: FREEPIK Representatief beeld

Maansverduistering 2022: De laatste maansverduistering of Chandra Grahan van het jaar 2022 is vandaag. Het zal een totale maansverduistering zijn en zal in sommige delen van India zichtbaar zijn. De aarde zal tussen de zon en de maan komen en de monsterlijke schaduw van de blauwe planeet zal zijn kleine natuurlijke satelliet omhullen. De maansverduistering zal in de noordoostelijke staten in zijn totaliteit te zien zijn, maar zal ‘s avonds als de zon ondergaat slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn in de rest van India.

Dos en don’ts voor zwangere vrouwen tijdens de maansverduistering

  • Zwangere vrouwen moeten gedurende deze tijd extra voor zichzelf zorgen. Ze mogen geen enkel werk doen.
  • Het wordt aangeraden dat ze een kush (half gras) nemen die gelijk is aan hun lengte. Als kush niet beschikbaar is, neem dan een rechte stok en laat deze in de hoek staan. Hiermee kan ze gaan liggen als ze in de zonsverduistering wil zitten of liggen.
  • Samen met zwangere vrouwen mogen ook andere mensen de naald niet inrijgen.
  • Hoewel hier geen wetenschappelijke onderbouwing voor is, mag men het huis niet uitgaan, aangezien het licht van de zonsverduistering niet goed is voor de gezondheid van het kind.
  • Tijdens de eclips mag niets worden gesneden, geschild, bespat of blootgelegd.
  • Tijdens de zonsverduistering verspreidt zich overal veel negativiteit, dus was en doe Kush- of Tulsi-bladeren of Doob in alle waterpotten, melk en kwark in huis en nadat de zonsverduistering voorbij is, moet de Doob worden verwijderd en weggegooid.
  • Gedurende deze tijd moet de tempel van God zelfs in het huis bedekt zijn.
  • Wanneer de zonsverduistering begint, haal dan wat graan en oude versleten doek eruit en bewaar het opzij en wanneer de zonsverduistering eindigt, schenk dan dat doek en graan aan een schoonmaakster. Dit zal u veelbelovende resultaten opleveren.
  • Men moet zelfs tijdens de Sutak een bad nemen en het is noodzakelijk om een ​​bad te nemen, zelfs als de zonsverduistering is verwijderd.
  • Tijdens de zonsverduistering mag er geen keukengerelateerd werk worden gedaan. Daarnaast moet het eten van iets worden vermeden.

De noordoostelijke delen van India zoals Kohima, Agartala, Guwahati en andere regio’s in de wereld zullen er dinsdag in zijn totaliteit getuige van zijn, de laatste zonsverduistering van 2022. Aangezien de maan tijdens de eclipsuren onder de horizon zal zijn, zullen de meeste andere delen van India dat ook doen. mis de spannende beginfasen van zowel de gedeeltelijke als de totale zonsverduistering. Kolkata, New Delhi, Chennai en Mumbai zijn slechts getuige van de gedeeltelijke fase, en in de commerciële hoofdstad van het land is om 18.03 uur bij ondergaande zon amper 14 procent van de verduistering van de maan te zien.

De maan zal echter voor 60 procent bedekt zijn in Nagpur, voor 66 procent in Srinagar en in verschillende mate in andere steden

Disclaimer- Dit artikel is gebaseerd op algemene openbare informatie en spreekwoorden. India TV bevestigt de juistheid ervan niet.

Mis deze niet:

Maansverduistering 2022: Sutak-tijd, zichtbaarheid, effecten en andere details van Chandra Grahan | LIVE-UPDATES

Maansverduistering 2022: Tijdens Chandra Grahan zijn DEZE tempels in India niet gesloten; weten waarom

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.