Herinnering aan de impact van Kevin Conroy op Batman-videogames – ontgrendeld 570

0

Onze Xbox-crew rouwt om het overlijden van de legendarische Batman-stemacteur Kevin Conroy, die bespreekt hoe zijn aanwezigheid en optreden in de Batman: Arkham-games hielpen om niet alleen die games, maar het hele superheldengame-genre naar een hoger niveau te tillen. Plus: onze indrukken van de nieuwe Xbox-exclusieve releases van deze week Somerville en Pentiment, CD Projekt Red deelt opmerkelijk nieuws over zowel Cyberpunk 2077 als de next-gen update van The Witcher 3, en meer!

Abonneer je op een van je favoriete podcastfeeds, op ons YouTube-kanaal of pak een mp3 van de aflevering van deze week. Bekijk voor meer geweldige inhoud ons interview met Todd Howard, die al onze Starfield-vragen beantwoordde na de grote onthulling op de Xbox Showcase:

Bekijk voor meer dekking van de volgende generatie onze Xbox Series X-recensie, onze Xbox Series S-recensie en onze PS5-recensie.

Ryan McCaffrey is IGN’s hoofdredacteur van previews en presentator van de wekelijkse Xbox-show van IGN, Podcast ontgrendeldevenals onze maandelijkse interviewshow, IGN Ongefilterd. Hij komt uit Noord-Jersey, dus het is ‘Taylor ham’, niet ‘varkensrolletje’. Debat erover met hem op Twitter op @DMC_Ryan.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply