Goat Simulator 3 recensie – IGN

0

Ik weet niet of ik ooit zoiets verbijsterend losgeslagen heb gespeeld als Goat Simulator 3. De koppig rebelse houding van ontwikkelaar Coffee Stain North komt duidelijk naar voren in alles, van het onsamenhangende ‘verhaal’ tot de gameplay die zo over-the-top is dat de helft van de tijd moeilijk te zeggen wat er gebeurt – zelfs de titel weigert om volgens de regels te spelen, Goat Simulator 2 over te slaan en direct naar drie te gaan zonder specifieke reden. Voeg coöp voor vier spelers toe die de waanzin tot nog grotere extremen vermenigvuldigt terwijl je ongebreideld door een grote open-wereldkaart rent vol met dingen om te likken, kopstoten en opblazen, en je hebt een spel dat zo absurd is dat het is moeilijk voor te stellen dat je je ook maar een seconde verveelt. Dit gestoorde vervolg is groter, boordevol flauwe grappen en verwijzingen naar popcultuur, en een van de domste dingen die ik ooit heb gezien. Het was liefde op het eerste geblaat.

Net als het origineel is Goat Simulator 3 een open-world sandbox-game die zich niet eens bezighoudt met dingen als een tutorial of enige vorm van richting met zijn belachelijke plot (als je dat al zo mag noemen). . In plaats daarvan laat het jou en je vrienden los op de wereld en zegt het “ga je gang – breek het allemaal”, terwijl je een reeks non-sequitur-speurtochten en chaos voltooit. Je zult normale geitendingen doen, zoals een atoombom laten vallen op een doodlopende weg, of een drietal ballerina’s laten veranderen in een gigantische tornado die de rest van je avontuur nooit meer weggaat, of auto’s inrijden op je vrienden totdat ze ontploffen (zowel de auto’s als de vrienden). Echter, in tegenstelling tot de eerste Goat Simulator, deze keer jij zijn duidelijke doelstellingen en een speurtochtlogboek dat je begeleidt naar het nivelleren van je Illuminati-rangen, het upgraden van je Goat Castle-basis en uiteindelijk het bereiken van een ongelooflijk waanzinnige conclusie na ongeveer acht uur. De speurtochten zijn ongeveer net zo krankzinnig als je zou verwachten: in de ene werd ik tot president gekozen nadat ik met mijn tong schoppende en schreeuwende burgers een stemhokje in had gesleept, terwijl ik in een andere een faciliteit moest infiltreren om een ​​ras van antropomorfe bananen op de wereld. Oh, en in een andere ging ik letterlijk gewoon vogels kijken. Ik wist echt nooit wat ze op een bepaald moment naar me zouden gooien, wat heerlijk was.

Er is geen gezondheidsbalk en je kunt nergens door worden gedood, dus er zijn vrijwel nooit gevolgen voor alles wat je doet, wat zowel een goede als een slechte zaak kan zijn. Aan de ene kant kun je jezelf op problemen storten met roekeloze overgave, vrij van zorgen dat je ooit ergens in zult falen – maar aan de andere kant neemt het ook elke potentiële uitdaging weg, wat betekent dat je door elk obstakel heen blaast voordat u met relatief gemak. In plaats daarvan komt het plezier van het bedenken van creatieve manieren om dingen voor elkaar te krijgen, zoals die keer dat ik mezelf transformeerde in een kleine vis om een ​​beveiligingssysteem te ontwijken en een overval te plegen.

Je voltooit ook een lijst met minder belangrijke uitdagingen, Instincts genaamd, die je kunnen vragen om een ​​bepaald aantal keren door de politie te worden gearresteerd, mensen in brand te steken of voor de lol met een auto een helling op te rijden. waarvan zorgen voor goede, chaotische afleidingen. Je kunt ook zoeken naar verzamelobjecten in de wereld, die vaak verborgen zijn op plaatsen waar je van daken moet springen of iets dergelijks. Dat gezegd hebbende, je krijgt zoveel krankzinnige en overweldigende tools dat het heel gemakkelijk is om tijdelijke oplossingen te vinden, zoals het gebruik van uitbreidbare stelten om jezelf eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. Als je dat eenmaal doorhebt, wordt het verzamelen van verzamelobjecten gewoon een simpele speurtocht zonder uitdaging. Instincten en verzamelobjecten helpen je niet om je Illuminati-rangen te verhogen of de campagne te voltooien, maar ze laten je wel wat extra geitpunten verdienen om cosmetica te kopen. Sommige daarvan hebben zelfs invloed op de gameplay, zoals een raketwerper die je op je rug kunt dragen of vlindervleugels waarmee je door de lucht kunt zweven. Als alternatief kun je gewoon een skin kopen genaamd Tony Shark die je geitenlichaam verwisselt voor een haai die op een skateboard rijdt – wat je geit ook drijft.

Een enorme verbetering ten opzichte van zijn voorganger is dat de wereld van Goat Simulator 3 aanzienlijk groter is en nog meer vol zit met geheimen en toevallige ontmoetingen. Gebieden zijn onder meer een griezelige begraafplaats vol geesten, een grote stad met wolkenkrabbers om te beklimmen en een bosrijk gebied, elk met zijn eigen sfeer en lijst met gekke dingen om te ontdekken. In een verborgen gebied speelde ik een bijna beat-voor-beat-reproductie van de PT-demo genaamd Horror Corridor, behalve met domme geitengoedheid in plaats van een griezelige dame. Het vinden van deze super rare ontmoetingen en paaseieren is gemakkelijk het beste deel van deze bizarre zandbak en liet me vaak in de steek.

Hoewel Goat Simulator 3 op zichzelf al vermakelijk genoeg is, wordt het ware potentieel van dit grote eiland vol belachelijkheid geopend wanneer je het deelt met vrienden. Je kunt niet alleen online coöp voor vier spelers spelen, maar je kunt dit ook doen via een lokaal gesplitst scherm, en ik weet niet of er een spel geschikter is geweest voor een bank vol met de gedegenereerden die ik vrienden noem dan deze. Het veroorzaken van chaos met mijn vrienden vergroot niet alleen de chaos met tot vier keer zoveel geitenpsycho’s die rondrennen, maar je kunt ook vier keer zo snel vooruitgang boeken omdat iedereen zonder problemen missies op totaal verschillende delen van de kaart kan uitvoeren. Hoewel mijn groep elkaar vaker wel dan niet verdriet deed in plaats van productief te zijn. Er zijn ook een half dozijn competitieve minigames, zoals King of the Hill of The Floor is Lava, die zorgen voor een aantal grappige afleidingen om de tijd te doden, hoewel ze allemaal vrij eenvoudig zijn en hun allure verliezen als je ze een paar keer hebt gespeeld. keer – door de open wereld rennen en politieauto’s een kopstoot geven is gewoon veel leuker.

Echt de enige grote tekortkoming van Goat Simulator 3 is dat het bugs en slechte prestaties heeft, hoewel eerlijk gezegd zelfs die problemen zich thuis kunnen voelen in een zandbak die zo chaotisch is. Ik vond mijn weg naar objecten waar ik niet in mocht blijven steken, bracht de framerate naar angstaanjagend lage niveaus tijdens momenten van bijzonder krachtige chaos, en meer. Bovendien is er veel lelijke pop-in waardoor dingen een beetje ongepolijst lijken op een manier die niet aanvoelt als onderdeel van de grap. Deze problemen waren vooral erg bij het spelen in splitscreen, waar een overvloed aan geiten de grenzen van de stabiliteit van de wereld op de proef stelde, maar geen van hen deed veel om de algehele ervaring te verpesten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.