Er is nog een ‘Streets of Rage’-film, maar laten we hopen dat die van Lionsgate beter is

0

Afbeelding via SEGA

Lionsgate heeft nu de rechten verworven om de iconische SEGA beat-em-up-titel uit te brengen Straten van woede naar het grote scherm, en hoewel fans sceptisch zijn over hoe goed dit project zal worden uitgevoerd, zou het best moeilijk zijn om de slechtste film met die naam te zijn.

Hoewel het geen verband houdt met de iconische videogamefranchise, werd in 1993 een vechtsportfilm genoemd Straten van woede gelanceerd tot een kritisch plakken, en de ontvangst is sindsdien niet verbeterd.

De bom met Mimi Lesseos in de hoofdrol vertelt het verhaal van een verslaggever uit Los Angeles met training van de speciale strijdkrachten die de beruchte misdaadheer Lunar neerhaalt. Bij de lancering gaf Entertainment Weekly de film een ​​”C”, en op dit moment heeft hij slechts een recensie van 3,9 sterren op IMDb.

In navolging van deze trend hebben veel filmliefhebbers in de loop der jaren via Letterboxd hun mening over de film kenbaar gemaakt om de goedkope sets, slechte actiescènes en acteerwerk te verslaan. Een gebruiker van wie we aannemen dat deze film verband houdt met de game, gaat in detail in op het delen van hun droomcasting voor een echte Straten van woede film.

“Niet gebaseerd op de Sega Megadrive/Genesis-videogame met de titel Straten van woede. Hoewel ik liever een film had die daarop gebaseerd was dan dit. Mijn casting zou Dolph Lundgren zijn als Axel, Billy Blanks als Adam en Cynthia Rothrock/Karen Sheperd als Blaze.”

Op dit moment is er geen cast verbonden aan de nieuw verworven film van Lionsgate, maar het lijkt erop dat deze in goede handen is bij John Wiek bedenker Derek Kolstad verbonden aan het project.

Fans zullen moeten afwachten wat er van deze nieuwe komt Straten van woede film in de komende jaren voordat we zeker kunnen weten of het de beste van zijn naam zal zijn. Dat gezegd hebbende, het zou iets heel ergs moeten zijn om tekort te schieten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.