Een drama dat een van de stomste wendingen ooit verbergt, laat een bom vallen op streaming

0

Als je niet wilt dat een van de domste wendingen in de geschiedenis van de cinema wordt verpest, kun je het beste nu teruggaan. Als het je niet kan schelen, voel je dan vrij om met ons een opmerking te maken over de absoluut waanzinnige rug-pull die uit het niets kwam in de dramatische rom-com van vorig jaar Wilde bergtijm.

Schrijver en regisseur John Patrick Shanley koos een geweldige film uit om na twaalf jaar terug te keren naar de wereld van het maken van speelfilms, maar je zou geen idee hebben waar het verhaal naartoe gaat op basis van hoe het begint. Rosemary, de boer van Emily Blunt, heeft een langdurige genegenheid voor haar buurman Anthony, gespeeld door de knappe en charmante Jamie Dornan.

Hij is zich totaal niet bewust van haar moedwillige verlangens, en hij is er vast van overtuigd dat een familievloek zijn hele bestaan ​​op onoverwinnelijk terrein heeft gebracht. Natuurlijk beginnen de twee een band te vormen naarmate het verhaal vordert, met verschillende obstakels die in de weg worden gegooid. Net als je denkt dat je het hebt Wilde bergtijm ontdekt, echter, het laat een nucleaire bom vallen.

wilde bergtijm
via Lionsgate

Zie je, Anthony onthult uiteindelijk waarom hij zo grillig en ongericht is gebleken, waardoor hij niet in staat is om liefde te vinden en tot rust te komen, en dat komt omdat hij gelooft dat hij een bij is. Zoals in, buzz buzz. De man, die in wezen een menselijke man is, is er absoluut van overtuigd dat hij eigenlijk een honingvormend insect is dat gevangen zit in een vlezige vorm.

Het is verdomd krankzinnig, maar voegt wel een schok van gonzo-waanzin toe aan een film die anders ontbrak. Mensen hebben ontdekt Wilde bergtijm‘s unieke charmes voor zichzelf ook op streaming, hoewel we niet zeker weten of ze het leuk zullen vinden wat ze vinden. Volgens FlixPatrol is het deze week een sensatie geworden op ViaPlay, en bijenhouders zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over het resultaat.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.