Een All-Star-epos dat eigenlijk een ‘Avengers’-film is, maakt zijn jaarlijkse streaming-plons

0

opstand van de beschermers

via Dreamworks

Als je gevraagd zou worden om een ​​kaskraker uit 2012 met een groot budget te noemen met een herkenbare cast van sterren die een groot aantal iconische rollen bekleden die samenwerken om de strijd aan te gaan tegen een bleke huidskleur met plannen om het universum over te nemen, dan zouden we ons mooi voelen zelfverzekerd Opstand van de beschermers zou niet de eerste titel op je lippen zijn.

Hoewel dat te verwachten is gezien het feit dat het Marvel Cinematic Universe de Avengers voor het eerst had verzameld, slechts een paar maanden voorafgaand aan de release van de animatiefilm in november, is de feestelijke favoriet uitgegroeid tot een hoofdbestanddeel van de jaarlijkse kijkkalender, ondanks zijn box office-prestaties verpesten effectief de kans op sequels.

opstand van de beschermers
via Dreamworks

Volgens FlixPatrol, Opstand van de beschermers is weer omhoog gekropen in de streaming-rangen, precies op cuee, waar het momenteel te vinden is als de vijfde topfunctie op advertentie-ondersteunde platformrecensie. Een opbrengst van $ 306 miljoen uit theaters met een budget van $ 145 miljoen was verre van alles overwinnend, maar blijkbaar niet goed genoeg om een ​​franchise te rechtvaardigen, ondanks een enthousiaste reactie van critici en menigten.

We spitballen ook niet met die Avengers-vergelijkingen, aangezien de plot vindt dat Alec Baldwin’s Santa Claus, Hugh Jackman’s Easter Bunny, Isla Fisher’s Tooth Fairy en Chris Pine’s Jack Frost samenwerken om Jude Law’s snode Pitch Black te dwarsbomen, die van plan is om de gevestigde orde omverwerpen door ervoor te zorgen dat kinderen niet meer in de titulaire ploeg geloven.

Het is een leuk concept en een leuk kerstavontuur voor het gezin, zelfs als Opstand van de beschermers geliquideerd als een eenmalige inspanning.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.