De 11 beste iPad-games om te spelen in 2022

0

Of je je iPad nu als draagbaar werkpaard of als creatieve tool gebruikt, je maakt pas optimaal gebruik van je tablet als je erop gaat gamen.

Met een prachtig, groot scherm en een enorm aanbod aan games die beschikbaar zijn in de App Store, is er nooit een tekort aan nieuwe titels om te proberen op je iPad. Deze games zijn het beste op de iPad omdat ze schitteren op het Liquid Retina-scherm, ze creatief gebruik maken van de mobiliteit van het apparaat, of gewoon omdat het ronduit geweldige games zijn.

Denk aan de vroege iPad-dagen, toen een snel spelletje Tempel rennen of kiwi’s erin snijden Fruit Ninja was genoeg om de drama’s van het leven te vergeten? Laten we teruggaan, vrienden, met enkele van de beste games om te spelen op je iPad en iPad Pro.

Genshin-effect

Maak ruimte vrij op je iPad, want dit iconische spel is allebei onmogelijk te negeren en extreem ruimte-intensief. Maar het is de 20 GB opslag die nodig is voor Genshin Impact zeker waard, omdat de cultus-RPG in de open wereld waarschijnlijk je favoriete iPad-game zal worden. Je zult bijna nooit zonder nieuwe dingen komen te zitten in Genshin Impact, zoals de rumoerige carrousel van manga-achtige personages of de prachtige wereld vol inventieve vijanden. Het beste gedeelte? Het is volledig gratis om te spelen en spelers melden dat je niets hoeft uit te geven om te genieten van het beste dat de game te bieden heeft.

Stardew-vallei

Als je wilt ontspannen en voedsel wilt verbouwen terwijl je jongleert met de normale zorgen van het normale leven – daten, de wensen van je overleden grootvader vervullen, een boerderij runnen, ervoor zorgen dat je elke dag je kippen aait – Stardew Valley is het spel voor jou. De tikbediening werkt geweldig op iPad, met de toegevoegde bonus van een groter scherm, zodat je alle schattige details in deze iconische indiegame kunt bekijken.

Het is net maffia, maar dan online. Wat is er niet om lief te hebben? Onder ons gaf ons het gevoel dat we bij iedereen behalve onszelf waren tijdens het hoogtepunt van de pandemie. Het heeft zijn populariteit in de maanden daarna behouden vanwege de snelle, sociale omgeving die je het gevoel geeft dat je in het donker een spel speelt met alle grote kinderen in de buurt.

Minecraft

We moeten waarschijnlijk iets zeggen over uw kinderen die van hun houden Minecraft creaties meer dan dat ze van je houden, maar dat doen we niet, omdat je het al weet. Maar de vraag is, hebben jij Minecraft geprobeerd? Dit spel is niet alleen geliefd bij kleintjes – het is eigenlijk een ongelooflijk geavanceerd overlevingsspel in de open wereld dat je letterlijk voor altijd kunt verkennen. De kleuren zijn praktisch gemaakt om van te genieten op een groot, mooi scherm, en je zult genieten van het gebruik van de aanraakbedieningen op je iPad als je geen pc hebt om dit mee te spelen. Als alternatief kan het aansluiten van een Bluetooth-muis en -toetsenbord op uw iPad uw Minecraft-ervaring nog beter maken.

Alto’s Odyssee

Het is in wezen een misdaad om te spelen Alto’s Odyssee op een scherm dat kleiner is dan het scherm van je iPad, ook als je met een iPad Mini werkt. Deze eindeloze downhill-platformgame staat sinds de release in 2018 bovenaan elke mobiele gamelijst en is mogelijk de mooiste game in de App Store van dit moment. Met een rustgevend kleurenpalet en een hele reeks boeiende niveaus die je zowel opwinden als ontspannen, wil je je iPad niet meer neerleggen als je eenmaal begint te skiën in Alto’s Odyssey.

Beschaving VI

Als turn-based strategiespellen jouw ding zijn, Burgerlijk VI is misschien wel de beste die je op iPad zult vinden. Dit spel is gratis te spelen, maar het hoort er niet bij voordat je echt geld laat vallen, zodat je verder kunt spelen dan de eerste 60 beurten. Houd je beschaving zo lang mogelijk in leven en voorspoedig terwijl je de beproevingen van een groeiende samenleving doorstaat — goden die vastbesloten zijn om het leven op aarde moeilijker te maken, bijvoorbeeld.

Monumenten Vallei

Zelfs Monumenten Vallei werd helemaal terug in 2014 uitgebracht, het doorstaat nog steeds de tand des tijds, zelfs acht jaar later. Deze isometrische puzzelplatformgame is verbijsterend, verslavend en zit boordevol beelden die je zo blij zullen maken dat je je geld hebt uitgegeven aan dat Liquid Retina-scherm. Ik kan niet beloven dat deze ontspannend zal zijn, aangezien de levels steeds uitdagender en visueel verwarrender worden, maar ik kan beloven dat dit het eerste is dat je elke keer op je iPad opent gedurende ten minste een paar weken nadat je de aankoop hebt gedaan. het.

De tuinen tussen

gelijk aan Monument Valley, De tuinen tussen gebruikt isometrie om puzzels te maken die delen van je hersenen verlichten die je al eeuwen niet hebt gebruikt. Dit nostalgische puzzelspel vertelt het verhaal van twee jeugdvrienden die uit elkaar worden gedwongen als er een verhuist. Het speelt in op de verbeelding van de achtertuin en de opvatting van een kind over tijd om kernherinneringen uit te rekken tot fascinerende puzzels die alleen kunnen worden opgelost als je de tijd vooruit laat gaan. Ja, het zal je aan het huilen maken.

Dots huis

Als je iets wilt leren terwijl je een uniek en fascinerend spel met schattige animatie speelt, ga dan eens kijken Dots huis. Deze game maakt gebruik van ervaringen uit het echte leven van zwarte Amerikanen die hun rechten hebben verloren (en nog steeds hebben) door huisvestingsdiscriminatie om een ​​hartverscheurend verhaal van een tijdreizende activist in te vullen. Terwijl Dot de moeilijke beslissingen ontdekt die haar familie de afgelopen decennia heeft genomen om voor adequate huisvesting te zorgen, wordt ze blootgesteld aan de (gebaseerd op de realiteit) manieren waarop haar ouders en grootouders werden misbruikt door verhuurders, ontwikkelaars en gentrifiers.

Ossenvrij

Over tijdreizen gesproken, Ossenvrij is een van de beste tijdreisspellen die er vandaag zijn en het schittert echt op iPad. Aanraakbedieningen zijn het beste voor deze game, omdat je door de platformgame beweegt door te klikken waar je heen wilt. Ik vond het geweldig om Oxenfree te spelen, waarin een rouwende tiener wordt gevolgd terwijl ze met een groep vrienden het favoriete spookachtige eiland van haar overleden broer bezoekt, op mijn Nintendo Switch, maar aanraakbediening zou de ervaring nog beter hebben gemaakt. Bovendien kun je keer op keer in de time warp blijven duiken totdat je alle uitkomsten van dit hartverscheurende spel hebt ervaren.

Donut County

Donut County is bevredigend, eindeloos verslavend en buitengewoon schattig. Wat wil je nog meer van een iPad-game? Met extra ruimte om alle details in dit puzzelachtige spel te waarderen, neemt de iPad Donut County van schattige download tot fascinerend staaltje programmeren. Sleep je gat in de grond rond om de items om je heen te absorberen, waardoor je gat groter en destructiever wordt met elk item dat je pakt.

Kerkers van Dreadrock

Erin duiken Kerkers van Dreadrock, een nostalgische dungeon crawler die zich afspeelt onder een besneeuwde berg vol vijanden en puzzels. Deze 16-bits game roept oude Zelda-games op, zowel qua esthetiek als qua meesterlijk moeilijkheid van de puzzels. Met 100 relatief korte levels om te passeren, is Dungeons of Dreadrock perfect om te gamen op je iPad.

Zoë Hannah is freelance journalist voor videogames, geestelijke gezondheid en e-commerce. Je kunt haar recensies, essays en rapportages vinden in publicaties zoals WIRED, IGN, Insider en meer. Als ze niet aan het schrijven is, kun je haar opgerold vinden met een griezelige videogame of een meeslepende roman. Vind haar op Twitter @zoehhannah of blader door haar clips op zoehhannah.com.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.