Brawlhalla x Avatar: The Last Airbender – Officiële crossover-lanceringstrailer

0

Bekijk de trailer van de Brawlhalla x Avatar: The Last Airbender-samenwerking, die de personages Aang, Toph en Zuko uit Avatar: The Last Airbender as Epic Crossovers naar de mobiele 2D-platformvechtergame brengt. Bekijk het om de personages in actie te zien.

De lancering is ook de aftrap van het nieuwste Crossover-evenement, met een door Western Air Temple geïnspireerde map voor free-for-all- en 1v1-wedstrijden, Momo-emote, Cabbage Merchant KO-effect, Appa-sidekick en nieuwe thema-emoji’s en avatars. Spelers die tijdens het evenement inloggen, verdienen ook gratis de profielavatar ‘The Tale of Iroh’. Alle items kunnen nog steeds worden gekocht en gespeeld, en de kaarten kunnen nog steeds worden afgespeeld nadat het evenement is afgelopen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.