Aussie Deals: Last Minute Pokémon Savings, I Choose You en ook God of War Ragnarok-koopjes!

0

Nintendo Switch-bezitters, dit is het mooiste moment in je gameleven. Beter dan de daad. Beter dan het geheugen. De laatste momenten… van verwachting. En als je snel bent, het extra moment waarop je Scarlet of Violet pre-ordert en een (of beide) aan je deur laat bezorgen voor een lage, lage prijs. Die dealmogelijkheid, samen met mijn gebruikelijke samengestelde lijst met games die de moeite waard zijn, wacht hieronder op je.

Inhoudsopgave

  • Nintendo-schakelaar
  • PC
  • Xbox
  • Speel station

Opmerkelijke verkopen voor Nintendo Switch

Terug naar boven

Koop goedkoop voor pc

Terug naar boven

Spannende aanbiedingen voor XO/XS

Terug naar boven

Productbesparingen voor PS4/PS5

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals wrangler. Hij speelt op belachelijke moeilijkheden door YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.