Anupamaa’s Pakhi aka Muskan Bamne hekelt trol omdat ze haar moeder ‘middenklasse’ noemt

0

Anupamaa's Pakhi oftewel Muskan Bamne met Rupali Ganguly
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/MUSKAN BAMNE Anupamaa’s Pakhi aka Muskan Bamne met Rupali Ganguly en haar moeder

Anupamaa’s Pakhi, ook bekend als actrice Muskan Bamne, nam geen blad voor de mond toen een trol een onsmakelijk commentaar op haar foto schreef. De actrice gaf het terug aan de trol met een passend antwoord. Het gebeurde nadat Mukaan een foto deelde met haar moeder op Instagram. In een reactie op de post noemde een gebruiker haar moeder ‘middenklasse’. Terwijl de opmerking is verwijderd, zorgde Muskan ervoor dat ze haar gedachten naar buiten bracht.

In reactie op de opmerking schreef Muskan: ““MAA MAA HOTI HAI..MIDDLE CLASS YA UPPER CLASS NAHI (Een moeder is een moeder, er is geen midden- of hogere klasse).” Ze ging verder met schrijven: “Alsjeblieft aap log jo bhi-opmerkingen karne hai soch samjh k kijiye … Mai real life mey Pakhi nahi hu.. mera naam Muskan hai … mai Pakhi ke gerelateerde post karu toh jullie kunnen allemaal reageren op de show … maar yeh meri familiefoto hai (Denk na voordat je commentaar geeft. Ik ben geen Pakhi in het echte leven. Mijn naam is Muskan. Als ik berichten deel die verband houden met Pakhi, kun je commentaar geven op de show, maar dit is mijn familiefoto).. en ik hou van ze en respecteer ze heel erg … doe alsjeblieft niet zulke opmerkingen.

Om verder uit te werken, ging Muskan naar haar Instagramverhalen. “De foto die ik vandaag heb gepost met mijn mama n dadi.. us par comment aya that..REAL LIFE MEIN TOH AAPKI MUMMY BHI MIDDLE CLASS HI HAI…jo ki ab delete kar diya gaya hai (Er stond een opmerking op, ‘je moeder is in het echte leven ook middenklasse’ het is nu verwijderd) Ik wil dat jullie dit alsjeblieft allemaal begrijpen.

Televisieactrice Muskan Bamne speelt momenteel de rol van Pakhi Shah in de dagelijkse soap “Anupamaa”. Rupali Ganguly-starrer dagelijkse soap houdt het publiek verslaafd vanwege zijn plot en Rupali’s koppige karakter in de show. Over recente afleveringen gesproken, tot nu toe was te zien hoe Anupamaa (gespeeld door Rupali Ganguly) en haar hele familie verrast werden toen haar dochter Pakhi (gespeeld door Muskaan Bamne) wegliep met Adhik Mehta (geschreven door Adhik Mehta).

Vanraj (Sudhanshu Pandey) heeft haar zelfs gevraagd zijn huis te verlaten en ze gaat bij haar moeder logeren. In recente Anupamaa-afleveringen bereidde ze zich echter voor op een echte huwelijksceremonie voor beiden om te trouwen in aanwezigheid van familie.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.