The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update arriveert op 14 december, gratis voor bezitters van de game

0

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen (nu, current-gen) update komt volgende maand. In een tweet bevestigde CD Projekt Red dat de lang uitgestelde verbeterde versie van de game op 14 december uitkomt voor pc, PS5 en Xbox Series S/X. Belangrijke veranderingen zijn onder meer ondersteuning voor ray tracing, snellere laadtijden op de console en een verscheidenheid aan mods “geïntegreerd in de ervaring”. De Poolse uitgever heeft volgende week een speciaal REDstreams-evenement gepland op Twitch, dat de bovengenoemde verbeteringen behandelt, naast wat nieuwe inhoud gebaseerd op de The Witcher-serie van Netflix.

CD Projekt Red heeft zich aan zijn belofte gehouden om de gratis next-gen update van The Witcher 3: Wild Hunt in het vierde kwartaal te leveren, die beperkt is tot een digitale release. Een fysieke editie is gepland voor later, na de eerste uitrolfase, hoewel er geen lanceringsvenster is. De nieuwe versie wordt geleverd met beide The Witcher 3-uitbreidingspakketten, Hearts of Stone en Blood and Wine, alle eerder uitgebrachte content, en een nieuwe set in-game items geïnspireerd op de door Henry Cavill geleide The Witcher-serie. De show is onlangs verlengd voor een vierde seizoen, hoewel Cavill het project heeft verlaten en de weg heeft vrijgemaakt voor Liam Hemsworth (The Hunger Games-films) om het over te nemen.

De next-gen-versies van The Witcher 3 waren aanvankelijk gepland voor een lancering in 2021, maar liepen twee keer vertraging op, waarbij de externe studio Sabre Interactive de leiding had over de ontwikkeling in 2021. CD Projekt Red evalueerde zelf de reikwijdte van de nieuwe versie nam de taak over halverwege, eerder dit jaar, met rapporten die verzekerden dat het niet vastzat in de ontwikkelingshel. Zoals hierboven vermeld, zal de next-gen-update beschikbaar zijn als gratis download voor huidige bezitters van de game, op pc, PS5 en Xbox Series S/X, met “tientallen” prestatie- en visuele boosts voor alle doeleinden. Bovendien zullen degenen die nog steeds spelen op de systemen van de laatste generatie – PS4 en Xbox One – en Nintendo Switch een update ontvangen met “talloze toevoegingen en verbeteringen”.

Vorige maand bevestigde CD Projekt Red ook een remake voor zijn in 2007 uitgebrachte originele The Witcher-game, die vanaf de grond af wordt opgebouwd via Unreal Engine 5 – het resultaat van de langdurige samenwerking met Epic Games. De titel werd voor het eerst aangekondigd onder de cryptische naam ‘Canis Majoris’ tijdens de Group Strategy Update Stream van het bedrijf in oktober, naast drie nieuwe inzendingen voor de franchise. De Poolse studio Fool’s Theory leidt de ontwikkeling van de remake, die bestaat uit ervaren medewerkers uit de The Witcher-serie. CD Projekt Red zal volledige creatieve supervisie bieden, terwijl ze het duistere fantasie-universum de komende jaren uitbreiden.

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen update komt op 14 december uit voor pc, PS5 en Xbox Series S/X. Verdere details over de functies worden volgende week onthuld tijdens een live CD Projekt Red Twitch-stream.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.