Spotify plaagt per ongeluk gebruikers met 2022 Wrapped Widget

0

Spotify Verpakt 2022 Glitch

Afbeelding via Spotify

Muziekfans wachten met spanning op die van dit jaar Spotify Ingepakt om te zien welk nummer hun meest gespeelde nummer van het jaar was. In tegenstelling tot voorgaande jaren met resultaten die begin december binnenkomen, lijkt het erop dat Spotify Wrapped 2022 per ongeluk vroeg is gekomen.

Een handvol Spotify-gebruikers meldde dat de muziekstreaming eerder deze week een kleine widget voor 2022 Wrapped op de homepage heeft gelanceerd.

Afbeelding via Spotify

Helaas was de pagina leeg en konden gebruikers er niet mee werken. Gelukkig voor Spotify meldde niemand dat ze vroegtijdig toegang hadden tot hun resultaten. Dit had gewoon een bug of een gelukkig ongeluk kunnen zijn in de backend van Spotify.

Deze glitch trok de aandacht van Spotify-gebruikers en beschuldigde het muziekplatform ervan hen te plagen vóór de officiële lancering. Sommigen voorspelden ook dat Wrapped 2022 mogelijk eerder aankomt dan verwacht, aangezien de pagina op het startscherm stond, aangezien Spotify alleen de resultaten hoeft te verspreiden. Hoe dan ook, dit is het perfecte moment om enthousiast te worden.

Op het moment van schrijven heeft Spotify het probleem verholpen en is Wrapped 2022 niet langer beschikbaar om op het startscherm te bekijken. Het muziekstreamingplatform heeft de storing niet aangepakt, waarschijnlijk alsof het niet is gebeurd. Desalniettemin lijkt Spotify Wrapped dicht bij de officiële release te zijn en de bug op de startpagina zou een teken kunnen zijn van de laatste voorbereiding op de komende resultaten.

Hoewel het momenteel niet bekend is wanneer Spotify Wrapped wordt uitgebracht, kwamen eerdere inzendingen uit in de eerste week van december. Vingers gekruiste muziek Kerstmis komt vroeg.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.