Shilpa Shetty haalt uit naar paparazzi en zegt ‘Muh me ghuskar photo loge kya?’ | Virale video

0

Shilpa Shetty haalt uit naar paparazzi
Afbeeldingsbron: VIRAL BHAYANI Shilpa Shetty haalt uit naar paparazzi

Shilpa Shetty is een van de meest opvallende namen in de Tinsel Town. De actrice wordt vaak gespot in de stad en neemt altijd even de tijd om de paparazzi te begroeten. Ze zorgt ervoor dat de paparazzi goede foto’s van haar krijgen. Woensdag nam het een iets andere wending. De actrice werd in de stad gespot en paparazzi stroomden toe om een ​​glimp van haar op te vangen. Wat er daarna gebeurde, maakte de actrice geïrriteerd. Het filmpje gaat viraal op internet.

In de trending video is te zien hoe Shilpa een gebouw verlaat en vervolgens de wachtende paparazzi ziet. De video laat haar vervolgens op een speelse manier poseren en stralend zien. De video laat vervolgens zien hoe Shilpa in haar auto stapt terwijl ze nog steeds wordt benaderd door fotografen om te poseren. In de volgende scène lijkt de actrice geagiteerd te zijn en vraagt: “Muh me ghus ke photo loge kya?” De video laat verder zien hoe de actrice in de auto stapt en haar hoofd stoot tijdens het instappen.

Toen de video viraal ging, stroomden fans naar het commentaargedeelte om erop te reageren. Een gebruiker schreef: “Overacting.” Een andere gebruiker merkte op: “Ze had paparazzi niet moeten minachten, ze had het ze ook op een fatsoenlijke manier kunnen vertellen. Heel slecht.” Een derde gebruiker schreef: “Ze is zo grappig.” Terwijl sommige gebruikers ook schreven: “Instant karma”, verwijzend naar de actrice die haar hoofd stootte tijdens het instappen nadat ze uithaalde naar paparazzi.

Ondertussen bezocht de actrice onlangs Varanasi en woonde ze de beroemde Ganga Aarti bij. De actrice ging naar sociale media en deelde foto’s en video’s van haar bezoek aan het heilige land.

Lees ook: Viraal: Mahesh Babu lacht op de begrafenis van vader Krishna. Deze acteur heeft het mogelijk gemaakt

Over het werkfront gesproken, Shilpa Shetty is helemaal klaar om haar OTT-debuut te maken met Rohit Shetty’s serie ‘Indian Police Force’. In de serie zal ze samen met Sidharth Malhotra de hoofdrol spelen. Momenteel is ze de rechter van de dans-realityshow ‘Super Dancer’.

Lees ook: Tamannaah Bhatia gaat in het huwelijksbootje stappen met een zakenman uit Mumbai? Dit is wat we weten!

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.