RIP Superster Krishna: Mahesh Babu’s zus Manjula Ghattamaneni deelt emotionele noot

0

Superster Krishna
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/MANJULAGHATTAMANENI Superster Krishna

RIP superster Krishna: Geboren als Ghattamaneni Siva Rama Krishna Murthy op 31 mei 1942 in Burripalem in het Guntur-district van Andhra Pradesh, stond hij in de volksmond bekend als Superstar Krishna. Hij speelde in meer dan 350 films en domineerde de industrie vijf decennia lang met zijn ‘gedurfde en onstuimige held’-imago. Hij staat niet alleen bekend om de verschillende rollen die hij op het scherm speelde, maar ook omdat hij een pionier was in het gebruik van de nieuwste technologieën voor het maken van films. Krishna regeerde de Telugu-filmwereld in de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Vader van acteur Mahesh Babu, Krishna blies dinsdag om 04.10 uur zijn laatste adem uit. Hij was 79. Na zijn overlijden brachten een aantal acteurs, filmmakers en politici, waaronder premier Narendra Modi, hulde aan de overleden acteur. Zijn dochter Manjula Ghattamaneni schreef ook een emotioneel bericht op Instagram waarin ze zei dat ze dit verlies nooit zou verwerken.

“Liefste Nana, je bent een superster voor de wereld en voor ons, thuis, ben je een liefhebbende, eenvoudige vader die er altijd voor ons is, wat er ook gebeurt. Zelfs in je hectische schema’s maakte je er een punt van om er te zijn voor ons, geeft ons alles wat we nodig hebben. Je hebt ons nooit lezingen gegeven over hoe we het leven moeten leiden. Je hebt ons geleerd door je acties. Je eenvoud, zachtaardigheid, wijsheid, discipline, stiptheid en vrijgevigheid zijn ongeëvenaard. Je nalatenschap en enorme bijdrage aan cinema blijft voor altijd leven”, schreef ze.

“Je bent mijn kracht, je bent mijn ruggengraat en je bent mijn held. Je liefde is een eindeloze oceaan. Je gaf ons alles wat we nodig hadden, zelfs als we niet wisten dat we het nodig hadden. Ik mis je nu al vreselijk. Ik mis onze 11 Ik ben telefoontjes, lunches en gesprekken. Ik denk niet dat ik ooit in het reine kan komen met je verlies. Ik hou voor altijd van je Nana,” voegde ze eraan toe.

Ondertussen werd de begrafenis van de ervaren Telugu-acteur Ghattamaneni Krishna gehouden in Nanakramguda in Hyderabad, met een aantal familieleden en beroemdheden uit heel Tollywood die overkwamen om hun laatste eer te bewijzen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.