Netflix-gebruikers kunnen nu iemand uitloggen met een enkele klik: wat betekent het?

0

Netflix, een populair videostreamingplatform, heeft zijn beleid ingrijpend gewijzigd. Onlangs kondigde het bedrijf aan dat het de meerdere gebruikers die een Netflix-account gebruiken, gaat beteugelen vanwege zware verliezen. Nu gaat het bedrijf accountaanmeldingen op een andere manier beheren. Netflix-gebruikers kunnen nu overal en met elk apparaat iemand uitloggen met slechts één klik.

Volgens Netflix is ​​de functie voor uitloggen op afstand bedoeld voor mensen die waarschijnlijk reizen, inloggen op hun account in een hotel of ergens anders en niet uitloggen. Netflix heeft een nieuwe functie gelanceerd genaamd ‘Toegang en apparaten beheren’, een nieuwe accounttoegangscontrole op 15 november 2022. Volgens een Netflix-blogpost helpt deze functie je om alle apparaten te zien die momenteel je streamingdienstaccount gebruiken en jij kunnen ze met één klik uitloggen.

Netflix zei in een blogpost: “Met het drukke vakantieseizoen voor de deur, zullen veel van onze leden onderweg zijn en Netflix kijken waar ze ook heen reizen om familie en vrienden te zien. Inloggen op je account terwijl je in een hotel of zelfs bij een vriend thuis bent, is eenvoudig en intuïtief, maar af en toe vergeten mensen uit te loggen.”

“We lanceren Toegang en apparaten beheren, een nieuwe functie in Accountinstellingen waarmee je eenvoudig recente apparaten kunt bekijken die vanuit je account zijn gestreamd en waarmee je met slechts één klik kunt uitloggen bij specifieke apparaten”, aldus de Netflix-blogpost.

Ter herinnering: Netflix zei vorige maand dat het delen van wachtwoorden een van de oorzaken is van de trage groei. De streamingdienst maakte tijdens het kwartaalbericht bekend dat het vanaf 2023 extra kosten in rekening gaat brengen bij gebruikers die hun inlog-ID en wachtwoord delen.

Onder verwijzing naar het harde optreden tegen het delen van accounts, verklaarde Netflix in zijn inkomstenrapport: “Eindelijk hebben we een doordachte aanpak gevonden om geld te verdienen met het delen van accounts en we zullen dit vanaf begin 2023 breder gaan uitrollen. Na geluisterd te hebben naar feedback van consumenten , gaan we de 5 aanbieden, met uitzondering van China en Rusland, waar we niet actief zijn.”

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.