MultiVersus seizoen 2 begint met Battle Pass-update en meer

0

MultiVersus seizoen 2 begint vandaag en Warner Bros. Games heeft een deel van de inhoud gedeeld die op weg is naar de crossover-vechtgame. Seizoen 2 brengt een handvol nieuwe uitdagers, en de eerste bevestigde nieuwe jager is Marvin the Martian van Looney Tunes. Het personage komt van Mars en wordt gestuurd om de aarde te vernietigen, maar dat lukt hem nooit helemaal. WB Games zegt dat er binnenkort meer details over de kit van Marvin komen.

Er is ook een nieuw podium gebaseerd op Game of Thrones voor seizoen 2. De iconische Iron Throne rust op de achtergrond van het podium en de muziek is een geheel nieuwe remix van de themamuziek van Game of Thrones.

De Battle Pass van seizoen 2 zit vol met nieuwe badges, iconen, banners en bespottingen om te ontgrendelen. Er zijn ook nieuwe personagevarianten langs zowel de Free als Premium Battle Pass-tracks, zoals Baker Street Tom & Jerry en Astronaut Velma.

WB Games heeft ook de patch-opmerkingen voor seizoen 2 uitgebracht, en je kunt hieronder enkele van de hoogtepunten bekijken:

  • Er zijn geen Battle Pass-niveaus zonder beloningen
  • Je kunt maximaal drie badges tegelijk uitrusten
  • De ‘Silly Queue’ bevat leuke spelmodi en items
  • Nieuw speltype: Big Head-modus
  • Drie nieuwe items toegevoegd: Bounce Pad, Proximity Mine en Drumstick
  • Nieuwe cosmetica zijn onder meer Uncle Shagworthy en Samurai Batman
  • De Space Jam-kaart houdt nu de score bij van gemaakte manden
  • De intro tutorial is vereenvoudigd
  • Karakterbalansupdates en netwerk-/latentieverbeteringen zijn ook toegevoegd

Het eerste seizoen van MultiVersus bevatte een heleboel gekke cross-overs, waaronder Gremlins-ster Gizmo, Black Adam en meer. De game kende een vliegende start en debuteerde in juli als de bestverkochte game in de VS, met meer dan 10 miljoen spelers. Er zouden meer spannende personages op komst kunnen zijn, met een recent lek van Mark Hamill’s Joker die mogelijk naar de game komt.

We noemden WB’s kijk op het platformvechtspel geweldig in onze MultiVersus-recensie en zeiden: “MultiVersus heeft misschien tijd nodig om zijn momenteel beperkte selectie van podia en personages te laten groeien om zijn heldere potentieel te benutten, maar de basis is al ijzersterk.”

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN die nieuws over videogames en entertainment behandelt. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met bylines bij IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJPlant.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.