iQoo Neo 7S, iQoo Neo 7 SE Live-beeldoppervlakken, belangrijkste specificaties getipt

0

iQoo Neo 7 werd in oktober in China gelanceerd en het bedrijf lijkt nu van plan om twee nieuwe Neo 7-serie smartphones op de markt te brengen. Aangenomen wordt dat deze handsets de iQoo Neo 7S en iQoo Neo 7 SE zijn. Geruchten suggereren dat iQoo deze smartphones in december zou kunnen onthullen. Het Chinese smartphonemerk moet zich nog verdiepen in de details van deze handsets. Er is echter onlangs een vermeend livebeeld van de twee telefoons opgedoken, dat ook enkele belangrijke specificaties van de iQoo Neo 7S lijkt te bevestigen.

Het vermeende iQoo Neo 7S en iQoo Neo 7 SE live-beeld was gespot door tipgever Anvin (@ZionsAnvin). Het lijkt erop dat de iQoo Neo 7S een iets groter scherm heeft dan de iQoo Neo 7 SE. Verder suggereert de tipgever dat de iQoo Neo 7S het modelnummer V2232A draagt, terwijl de iQoo Neo 7 SE het modelnummer V2238A zou hebben. Deze iQoo-smartphones worden naar verwachting in december gelanceerd.

iqoo neo 7s 7 se zionsanvin iqoo_neo_7s_7_se_zionsanvin

Twitter/ZionsAnvin

Het gelekte beeld lijkt ook te suggereren dat de iQoo Neo 7S mogelijk wordt aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC met een kloksnelheid van 3,2 GHz. Er wordt gezegd dat het 16 GB fysiek RAM en 8 GB virtueel geheugen heeft. Er is ook 512 GB opslag aan boord.

Het lek vermeldt ook dat de iQoo Neo 7 SE mogelijk wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 8200 SoC. Het biedt waarschijnlijk ondersteuning voor snel opladen van 120 W. Volgens een recent rapport krijgt deze smartphone mogelijk een AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het kan komen in varianten met 8 GB RAM en 12 GB RAM.

De iQoo Neo 7 SE zou kunnen beschikken over een 50 megapixel hoofdcamera met optische beeldstabilisatie (OIS). Geruchten geven ook aan dat deze smartphone mogelijk is uitgerust met een batterij van 5.000 mAh.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

iPhone, iPad-bug zorgde ervoor dat Safari crashte bij het typen van bepaalde letters: rapport

Aanbevolen video van de dag

Beste budgettelefoon onder Rs. 15.000

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.